HNS KAZNIO POLA LIGE: / Hajduk opet najgore prošao, Dinamo i Osijek udareni po džepu zbog grudanja

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitski Hajduk opet će morati posegnuti najdublje u blagajnu.

13.12.2017.
17:27
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinska komisija HNS-a donijela je odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 19. kola hrvatskog prvensttva. Priopćenje objavljeno na služnenoj stranici lige prenosimo u cijelosti.

"Jan Doležal (Lokomotiva), Lovro Majer (Lokomotiva) i Zvonimir Milić (Cibalia) koji su isključeni zbog dva žuta kartona na utakmicama Lokomotiva-Hajduk i Inter Z.-Cibalia kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petar Tomić, predstavnik kluba i Stjepan Kvesić, pomoćni trener HNK Cibalia koji su udaljeni s klupe na utakmici Inter Z.-Cibalia zbog protestiranja na odluke i neprimjerenih riječi upućenih sucu utakmice kažnjeni su sa po dvije utakmice zabrane obavljanja funkcije.

Kazne zbog grudanja

Na utakmici Dinamo-Istra 1961 pripadnici navijačke skupine BBB sa sjeverne tribine u prvom poluvremenu ubacivali su grude snijega u teren za igru pa je zbog sigurnosti igrača igra u 9. i 14. minuti bila u prekidu 25 sekundi te je GNK Dinamo kao organizator utakmice kažnjen novčanom kaznom od 5.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Osijek-Rudeš također je u 5. i 52. minuti na kratko bila u prekidu jer su domaći navijači s istočne tribine grudama snijega gađali drugog pomoćnog suca zbog čega je NK Osijek kažnjen istim novčanim iznosom od 5.000 kuna.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

09.12.2017., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 19. kolo, GNK Dinamo - NK Istra 1961. Marijan Coric. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Na utakmici Lokomotiva-Hajduk pripadnici navijačke skupine Torcida na južnoj tribini zapalili su 24 baklje od čega su 22 ubacili na atletsku stazu zbog čega je NK Lokomotiva kao organizator kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna, a HNK Hajduk iznosom od 15.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

25.11.2017., gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Torcida. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

HNK Cibalia mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja na utakmici Inter Z.-Cibalia (članak 54. DP HNS, tri opomene igrača, jedno isključenje i dva udaljenja s klupe)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo