HALILOVIĆU SE RUGA ČITAVA BOSNA I HERCEGOVINA: / 'Njegova karijera pretvorena je u košmar'

Image

Kriza koju hrvatski reprezetnativac Alen Halilović proživljava u njemačkom HSV-u, posljednjeplasiranoj momčadi Bundeslige, tema je i u Bosni i Hercegovini.

30.11.2016.
13:30
VOYO logo

Naši susjedi uvjereni su da je i Halilovića, čiji je otac Sejad igrao za tu reprezentaciju, zahvatilo "prokletstvo" igrača koji su odbili bh. dres.

"Alen Halilović je važio za wunderkida u vremenu dok je nastupao za Dinamo iz Zagreba nakon čega je prešao u Barcelonu, te se odlučio da nastupa za reprezentaciju Hrvatske, a ne BiH gdje mu je svojevremeno igrao i otac Sejad. Sve se činilo kao bajka, ali se to poslije pretvorilo u nevjerovatan košmar budući da Halilović trenutno ima velikih problema u HSV-u, a sve dalje i dalje je od reprezentacije Hrvatske", pišu Sportske.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao posljednji put prije više od mjesec dana

Halilović je posljednji put za HSV zaigrao prije više od mjesec dana, 21. listopada kad je protiv Kovačevog Eintrachta zamijenjen već na poluvremenu. Od tad je HSV odigrao pet utakmica, četiri u Bundesligi, jednu u Kupu, ali Halilović više nije dobio ni minute. Štoviše, samo je jednom bio na klupi, ostale utakmice nije bio ni u zapisniku.

Za hrvatsku reprezentaciju debitirao je prije tri i pol godine. Odigrao je devet utakmica, a nije se našao u kadru za Europsko prvenstvo, izbornik Ante Čačić prekrižio ga je s završnog popisa, što je jako uzrujalo 20-godišnjeg nogometaša koji je pripreme reprezentacije napustio bez pozdrava. Nakon toga, Halilović je preskočio prvu akciju reprezentacije U-21, da bi se kasnije ipak priključio Gračanovoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Kukoč odbio BiH

Na popisu onih koji su odbili BiH je i Tonći Kukoč, bivši lijevi bek Hajduka poznat po svojim bombastičnim izjavama. Kukoč je trenutačno bez kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle godine dobio je poziv izbornika BiH Mehmeda Baždarevića, ali je ismijao mogućnost da zaigra za 'zmajeve'. Izborniku je poručio da u BiH može doći samo kako bi naučio naše bekove kako se igra nogomet", pišu Sportske.ba.

Halilović i Kukoč nisu jedini koji su odbili BiH, na popisu su i sljedeći igrači, za koje naši susjedi smatraju da su pogriješili s takvom odlukom. To su Haris Vučkić (Slovenija), Nemanja Gudelj (Srbija), Muamer Tanković (Švedska), Denni Salanović (Lihtenštajn), Denni Avdić (Švedska) i Eldin Jakupović (Švicarska).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo