OBJAVLJEN POPIS

HALILOVIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU: Dobio poziv za ključnu utakmicu kvalifikacija

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija 10. listopada igra posljednju kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2017.

Na stadionu Vangavallen u Trelleborgu domaćin će im biti Švedska. Izbornik Nenad Gračan povodom toga objavio je popis igrača, a na njega je uvrstio nekoliko članova A reprezentacije te Alena Halilovića. Zvijezda HSV-a propustila je prošlo okupljajne što je podiglo dosta prašine u javnosti. Međutim naknadno je pojašenjeno da je imao valjan razlog.

HALILOVIĆ PROPUSTIO OKUPLJANJE REPREZENTACIJE: ‘Ne znam o čemu je riječ, možda je ljut…’

Pozvani Radošević, Pašalić…

“Što se tiče utakmice sa Švedskom, sve je jasno. Nama u zadnjem kolu igra pobjeda za prvo mjesto, nema kalkulacija, isto je i Šveđanima. Švedska je pokazala svoju snagu kroz kvalifikacije, nisu izgubili niti jednu utakmicu, možda je tu i zakon brojeva na našoj strani”, rekao je Gračan.

“Motiva neće nedostajati, igrači su svjesni situacije. Znaju da je ovo prilika generacije, nije lako doći do završnice Europskog prvenstva i veseli me što je njihovo ponašanje vrlo profesionalno i ozbiljno. Na popisu je nekoliko promjena u odnosu na prethodni susret sa Švedskom. Tu su Pašalić i Radošević koji su pronašli klubove i ušli u trenažni proces pa se nadam da ćemo moći ozbiljno računati na njih u ovoj utakmici jer su vrlo važni akteri u ovoj reprezentaciji. S nama će od početka biti i Marko Rog i Ante Ćorić, a bit ćemo u kontaktu s izbornikom Antom Čačićem nakon susreta s Kosovom i vidjeti hoće li nam se pridružiti još netko iz A reprezentacije”, pojasnio je izbornik.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr