HAJDUKOV TRENER NE KOMPLICIRA: / Dajte nam nekog koga ćemo proći!

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Hajduk slavi, uspio je Stromsgodset pobijediti i u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige. Bilo je 2:0, kao i na Poljudu, a Caktaš i Ohandza zabili su dok su Splićani igrali s igračem manje.

6.8.2015.
21:49
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

"Isključenje Nižića je malo poremetilo našu koncepciju, ali Jefferson je bio naše rješenje u toj situaciji. Zadovoljan sam kako je momčad reagirala", kazao je nakon velike pobjede Hajdukov trener Damir Burić.

Ohanzda junak utakmice

Junak utakmice bio je Kamerunac Franck Ohandza, zabio je drugi i namjestio prvi pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ohandza je jako bitan igrač za nas. Kad vidimo da ima problema, moramo mu dati pauzu, do sada smo to pogodili u Europi. Odigrao je jako dobru utakmicu. nadam se da će ubuduće biti češće na terenu. Inače, za nas je bitna regeneracija, sada razmišljam samo o tome što će mi reći liječnici. Moramo biti pametni u odlukama, jedino što me zabrinjava je s kojim ću kadrom ući u utakmicu s Lokomotivom", najavio je Burić.

Hajduk nije nositelj

Hajduk sad čeka ždrijeb 4. pretkola Europske lige u kojemu neće biti nositelj. Trener bijelih nije puno mudrovao oko izbora potencijalnog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koga želim? Onoga kojeg možemo proći i izboriti Europsku ligu. Što lakšeg suparnika, nevažno iz koje države. Bili smo pod velikim pritiskom u Drammenu, ali momčad se pokazala pravom. Igrači su se držali dogovora, poštovali su plan do kraja", kazao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo