HAJDUK SKUPLJA NOVAC ZA POJAČANJA: / Tužili dječju igraonicu za gotovo dva milijuna kuna

Image

Hajduk je odlučio tužiti dječju igraonicu "Čarobni grad" koja ima svoje prostorije ispod istočne poljudske tribine za iznos od 1,6 milijuna kuna, piše Slobodna Dalmacija.

20.5.2017.
18:52
VOYO logo

"Čarobni grad" popularan je među splitskim roditeljima i njihovom djecom, a za organizaciju rođendana za desetero djece plaća se 950 kuna. Potraživanje se odnosi na razdoblje od 2013. do 2015. kad je bivša Uprava s predsjednikom Marinom Brbićem podnijela prijedlog za ovrhu.

Iz 'Čarobnog grada' traže 1,8 milijuna kuna

Radi se o navodnom dugu, jer pritužbe imaju i iz igraonice. Iz "Čarobnog grada", pak, tvrde da Hajduk njima duguje 1,8 milijuna kuna i traže da se iznosi kompenziraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne mogu poslovati kad su Hajdukove utakmice na rasporedu, a ne mogu dobiti uporabnu dozvolu pa ne mogu otvoriti dječji vrtić. Traže i povrat ulaganja u uređenje podruma gdje su svlačionice i sportske dvorane, koje ne mogu koristiti jer su poplavile.

'Želimo da nastave s radom i vrate investiciju'

Ročište u ovom predmetu zakazano je na Trgovačkom sudu u lipnju, ali radi se da se spor riješi izvansudskom nagodbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Klub im je više puta izlazio u susret. Udruga je imala primjedbe na preveliki zakup, pa je on umanjen. Kada zbog tragične smrti dječaka u igraonici 2010. godine nisu radili godinu dana, ništa im nismo fakturirali. Kada su nastavili s radom, uzeli smo u obzir da im treba vremena da se posao ponovo uhoda, a kada su istaknuli problem što ne mogu raditi kad se odigravaju utakmice, iako je to obuhvaćeno ugovorom, opet smo umanjili najam. Tako je iznos koji potražujemo obračunat nakon svih tih umanjenja. Želja nam je da 'Čarobni grad' nastavi s poslom i vrati uloženu investiciju'', rekao je Hajdukov odvjetnik Vinko Radovani, predsjednik klupske Skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo