HAJDUK PRONAŠAO ZAMJENU ZA ERCEGA: / Zvijezda Premijer lige koju želi i Dinamo stiže na Poljud?

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Istog igača već neko vrijeme prati i zagrebački Dinamo, ali bi jedna stvar mogla presuditi u Hajdukovu korist.

28.12.2017.
13:49
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Gdje će najbolji igrač Hajduka Ante Erceg nastaviti karijeru i hoće li ostati na Poljudu trebalo bi se uskoro znati jer s prvim danom nove godine počinje zimski prijelazni rok. U četvrtak je stigla vijest da bi Splićanin karijeru mogao nastaviti u američkom MLS-u točnije u Seattle Soundersima.

Image
NAJBOLJI IGRAČ HAJD /

UKA NAPUŠTA POLJUD? U Split stigla ponuda koju će Bijeli teško odbiti

Image
NAJBOLJI IGRAČ HAJD /

UKA NAPUŠTA POLJUD? U Split stigla ponuda koju će Bijeli teško odbiti

Sportske su objavile da je stigla ponuda od šest milijuna eura, no Dalmatinski portal ih je demantirao. Oni tvrde da se s Ercegovim transferom ništa posebno ne događa i da ponude iz SAD-a nema. Međutim, pišu da je najozbiljniji interes za njega još uvijek onaj od danskog Brondbyja. Navodno su mu spremni dati duplo veću plaću, ali visina odštete koju nude, a navodno je niža od milijun eura, ne bi trebala rezultirati dovršenjem posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ga i Dinamo

I dok u hrvatskim medijima traje prodaja Hajdukovog 28-godišnjaka, oni u susjednoj Bosni i Hercegovini pronašli su mu zamjenu. SC Sport se nadovezao na priču da bi Erceg mogao put Amerike te navode da bi Bijeli za dobiveni novac doveli barem dva pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od njih je, prema njihovim saznanjima, ponajbolji nogometaš Premijer lige BiH i član Širokog Brijega Luka Menalo. Mladi reprezentativac BiH već se navodno dulje vrijeme povezuje i s drugim hrvatskim nogometnim velikanom zagrebačkim Dinamom, ali Splićani se nadaju da će Menalo odabrati Poljud jer je od malih nogu njihov navijač. Dakle, ako Erceg ode s Poljuda u Seattle ili negdje drugdje tijekom zimskog prijelaznog roka, vodstvo kluba bi odmah krenulo po najboljeg nogometaša Širokog Brijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo