KAKVA LUDA ZAVRŠNICA: / Sudac spasio Hajduk!

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
10.8.2015.
19:56
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Hajduk je s 2:1 dobio Lokomotivu u 5. kolu prvenstva i upisao prvu pobjedu, a domaćin je, čini se, u 90. minuti grubo oštećen za jedanaesterac, a i prvi gol Splićana nije bio regularan.

LOKOMOTIVA - HAJDUK 1:2

LOKOMOTIVA: Zelenika, Bartolec, Mrčela, Capan, Bručić, Andrijašević, Fiolić, Begonja, Mišić, Kolar, Marić

HAJDUK: Kalinić, Tudor, Bilji, Nižić, Juranović, Jefferson, Caktaš, Sušić, Vlašić, Balić, Kiš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 0:1 Bartolec (11-ag), 0:2 Balić (77.), 1:2 Kolar (87.)

Hajduk je stigao do prve pobjede u sezoni usred Zagreba, s minimalnih 2:1 su slavili protiv Lokomotive, a ovog puta će Dinamova filijala imati mnogo prigovora na suca Vučemilovića i njegove pomoćnike. Naime, prema mnogima - oštećeni su za jedanaesterac, a i sasvim je moguće da je prvi gol Hajduka pao nakon što se Kiš nalazio iza posljednjeg igrača obrane domaćina. No, suci su to vidjeli drugačije i tako kumovali prvoj Hajdukovoj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 11. minuti Caktaš je uposlio Kiša, čiji se udarac od Bartoleca odbio u mrežu, a na sljedeći gol smo čekali više od sata. U međuvremenu je Hajduk imao više od igre i bolje prilike, iako niti domaći nisu bili bezopasni. Dapače, Bručić je s udaljenosti od jednog metra glavom pucao pokraj gola...

Kada je Balić pospremio u mrežu Sušićevo dodavanje u 77. minuti činilo se da nade za Lokomotivu više nema. No, hajdukovci su prerano počeli slaviti bodove, Kiš je zapucao zicer i nonšalancija se umalo osvetila. Kolar je u 87. minuti smanjio na 2:1, a tri minute kasnije Tudor je srušio Doležala u kaznenom prostoru. Tako su tri boda otišla put Splita, a hajdukovci su novi 'maskirni' dres proslavili prvom pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo