GUŽVA U ŠESNAESTERCU: / Bivši napadač Reala stigao kao konkurencija Marku Livaji

Image
Image
30.1.2017.
18:15
VOYO logo

"Operacija dovođenja Jesea je praktično gotova, sporazum je u potpunosti postignut. Sutra popodne ga namjeravamo predstaviti publici na našem stadionu", izjavio je Ramirez gostujući na klupskoj radijskoj postaji UDRadio.

Jese rođen na Kanarima

"Jese dolazi ovdje gubeći puno novca kako bi branio boje Las Palmasa i zato želim da što više navijača bude na njegovom predstavljanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jese Rodriguez, rođen na Kanarskim otocima odakle je klub Las Palmas. Španjolski napadač odlučio je napustiti francuskog prvaka PSG. Ondje je pod vodstvom španjolskog trenera Unaija Emerya odigrao 14 utakmica zabivši dva pogotka. Od početka sezone je na terenu proveo 368 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Las Palmas, koji zauzima 11. mjesto među 20 kluba u prvenstvu, u petak je iz HSV-a doveo mladog hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića (20) koji je također nije naigrao u prvom dijelu sezone, u samo šest utakmica skupio je 164 minute na terenu. Ofenzivni vezni će u ponedjeljak protiv Valencije s klupe čekati debi.

Livaja u 17 utakmica zabio šest golova

"Godinama već nismo imali tako dobru momčad", istaknuo je Ramirez. "Ne možemo ići iznad proračuna kojeg imamo. Na kraju je naš cilj bio Jese te smo ga uspjeli dovesti. Postojala je mogućnost dovođenja još jednog igrača no trener nije htio imati preveliku momčad. Možda nas netko i napusti, ali ako ne, nema veze".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jese Rodriguez ljetos je bio prešao u PSG iz europskog prvaka Real Madrida. Ljetos je Las Palmas doveo Marka Livaju koji je u 17 nastupa zabio 6 golova i tri puta dodao za pogodak

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo