'GRČKA TRAGEDIJA' U LOKOMOTIVINOM STILU: / 'Moji igrači su pali pod utjecaj atmosfere'

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Lokomotiva je sinoć u Solunu doživjela pravi debakl.

24.7.2015.
10:00
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Da stvar bude jasnija, PAOK je kvalitetnija momčad. No, u njihovoj igri još uvijek se vidi neuigranost. Što zbog tek odrađenih priprema, što zbog dolaska trenera Igora Tudora koji još uvijek slaže igrački mozaik momčadi. No, i takvi su uspjeli u potpunosti deklasirati trupe Ante Čačića, koji je nakon teškog poraza jedino mogao čestitati svom "krvniku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći nakon ovakvog poraza? Bila je to zaslužena pobjeda PAOK-a, a nama nije pošlo za rukom ono što smo priželjkivali. Nadali smo se da će neizvjesnost trajati duže, ali smo onda u 14 minuta primili tri pogotka. I tu je sve bilo gotovo. Presudio je taj ‘blietzkrieg’ na početku utakmice gdje se mi nismo snašli, no ova je utakmica samo potvrdila ono što sam pričao. PAOK je bio apsolutni favorit, to su ovdje i dokazali. Ovo je za nas bilo veliko iskustvo, na koncu moramo biti zadovoljni ostvarenim europskim rezultatom. PAOK-u želim svu sreću u Europi, a mi se sada okrećemo prvenstvu”, izjavio je Čačić, piše Goal.com i zaključio:

'Grčka tragedija' za Čačića, sreća za Tudora

“Mislim da su moji mladi igrači ipak pali pod utjecaj ove atmosfere, ali i snage domaćina.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Čačić otkrio razloga svoje" grčke tragedije", Tudor je otkrio-zadovoljstvo. Kako i ne bi. Njegova momčad izborila je 3. pretkolo Europske lige, nadoknadivši deficit iz prve utakmice od jednog gola.

"Danas smo bili puno bolji zbog – fizike. Igrači su danas tjedan dana spremniji, a imali smo i nekoliko novih igrača. Također, velika razlika je i u temperaturi. Mi smo uoči prve utakmice došli u Zagreb nakon 20 dana provedenih u Nizozemskoj, sada smo se pak navikli na ove vrućine. Odlično smo stajali kao momčad, pružili pravu predstavu. I mislim da smo danas mogli zadovoljiti naše navijače. Zahvaljujem im se na ovakvoj podršci, pokazali su koliko vole klub, ali i kakva pomoć mogu biti ovim igračima. Mi ćemo u budućnosti biti još bolji", jasan je bivši strateg Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo