GOLUŽA NAJAVIO PAKAO U SPLITU I OTKRIO SVOG FAVORITA ZA ZLATO: / 'Sigurno neće biti dočekani pljeskom'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Otkrio je ovim putem i tko bi po njemu mogao osvojiti zlatnu medalju.

9.1.2018.
10:57
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža najavio je u razgovoru za Balkan Handball nadolazeće Europsko prvenstvo.

"Bit će ovo 20 dana euforije u Hrvatskoj. Željeli to ili ne, igramo doma i svi očekuju da osvojimo zlato. Neće biti lako. Jedan kiks i već ste stepenicu niže. Drago im je što su stožer i igrači s obje noge na zemlji. To je jedini pravi put. Favoriti su isti. Nacija puno očekuje kao i reprezentacija. Ljudi već sada pričaju o tome, ulaznica više nema...", rekao je Goluža. Kao što je poznato Hrvatske u petak navečer u Splitu otvara prvenstvo sa Srbijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paklena atmosfera

"Tako je ždrijebom odlučeno i ne možemo protiv toga. Svi pričamo da je utakmica kao i svaka druga, ali uvijek će postojati taj naboj. Priželjkujem fer i korektnu utakmicu što se igrača tiče. Ne sumnjam u to jer momci žive i igraju zajedno u klubovima. Nadam se i korektnoj atmosferi. Bit će paklena atmosfera. Svejedno je koju utakmicu igramo. Obje momčadi idu na pobjedu. Naboj je već prisutan, ali to i mediji i svi zajedno daju previše pažnje. To je tako bilo i bit će i sigurno je da neće biti dočekani pljeskom. Momci su toga svjesni. Isto je tako bilo nama u Beogradu. I jedna Francuska će sigurno biti dočekana zvižducima. Na to se ne treba osvrtati, to je danas normalno u sportu", kazao je.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Istaknuo je da raduje Duvnjakovom povratku jer je no kapetan i vođa reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je glavni favorit?

"On ne bježi od odgovornosti. Uvijek će je preuzeti na sebe i nikada ne sumnjam u njega. Tu je i Cindrić, a ne zaboravimo Karačića, Mandalinića...Očekujem da kolektiv izbaci pojedinca na scenu", poručuje bivši izbornik. Otkrio je ovim putem i tko bi po njemu mogao osvojiti zlatnu medalju.

"Moje osobno mišljenje je da je Slovenija jedan od glavnih favorita za zlato. Imaju problema s ozljedama, ali imaju ih svi. Svaka reprezentacija svoje brige muči, ali će zaboraviti kada krene prvenstvo. Ponavljam, za mene je Slovenija glavni favorit", jasan je bivši izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo