GLAVNA ZVIJEZDA ZADALA VELIKI UDARAC BILIĆU: / 'Šef zna da bih bio puno sretniji u Arsenalu'

Image

Dimitri Payet nesretan je u West Hamu i vjerojatno broji posljednje dane u Bilićevoj momčadi prije zimskog prijelaznog roka.

19.12.2016.
21:52
VOYO logo

U razgovoru za RMC otkrio je kako nema ništa protiv preseljenja u Arsenal. Sviđa mu se stil igre Wengerove momčadi.

'Uživao bih u igri Wengerove momčadi'

"Čuo sam da me Wenger želi dovesti, kazao je da sam igrač kakav nedostaje Arsenalu. S obzirom na igru 'topnika', vjerujem da bih, kao tehnički jak igrač, mogao uživati u toj ekipi", izjavio je Payet kojemi se s West Hamom bori od dna do sredine ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa Arsenal se svake godine bori za naslov. Dajem sve od sebe za klub kako bismo se izvukli iz teške situacije, ali ne zatvaram vrata pred drugim opcijama. Situacija u klubu ipak utječe na mene", priznao je ambiciozni Payet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim igrati u Ligi prvaka, na najvećoj razini. Ispred mene su najbolje godine", dodao je francuski reprezentativac jasno dajući do znanja Biliću da je došlo vrijeme rastanka.

'Bilić me razumije'

"Trener razumije da mi trenutačna situacija ne odgovara. Ali, želim biti korektan prema West Hamu, neka sve bude odrađeno prema pravilima i neka klub dobije svoj dio", kazao je Payet koji nije isključio ni povratak u Francusku, gdje je prije dolaska u Premier ligu igrao u Marseilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znaju koliko volim taj klubu, ali moram vidjeti što će reći novi vlasnici. Ne zatvaram vrata nikome", zaključio je Payet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo