GENIJALNI NIJEMAC NAHVALIO VATRENOG: / 'Kliknuli smo od prve, zabavno je igrati s njim'

Image
Foto: AFP, ANDER GILLENEA

Njemački reprezentativac Toni Kroos (26) dao je intervju za Kicker u koejm je između ostalog progovorio i o suradnji s Lukom Modrićem u veznom redu Real Madrida.

28.11.2016.
14:08
AFP, ANDER GILLENEA
VOYO logo

Sjajni veznjak imao je samo riječi hvale za kapetana Vatrenih.

Odgovarajući na pitanje novinara s kojim bi od suigrača iz Reala volio zaigrati u njemačkoj reprezentaciji nije imao dvojbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu li izabrati dvojicu? Uzeo bih Luku Modrića i Garetha Balea. S Lukom je jako zabavno igrati. Kliknuli smo od prvog dana. Slično razmišljamo, ali imamo različit stil igre. Jedan drugog nadopunjujemo. Gareth je pak nevjerojatno brz, ima odličnu ljevicu i igru s glavom", rekao je Kroos.

Kao i navedena dvojica Nijemac je nedavno produžio ugovor s Realom. Prema njemu u klubu bi trebao ostati do 2022. godine. Iako će tada imati tek 32 godine na iznenađenje je izjavio kako bi se tada mogao umiroviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S 32 godine više mi neće preostati puno igračkog vremena, barem je tako sada mislim. Naravno, ne znam kako ću se tada osjećati, ali ne planiram igrati nogomet s 38 ili 39 godina. Kako stvari sada stoje predviđam da ću se tada povući, ali ne mogu dati točnu prognozu", izjavio je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je potom na primjere Bastiana Schweinsteigera (32) i Phillipa Lahma (33), igrače koji se bliže kraju karijere.

"Mislim da nogometaši s 32 godine već prođu svoj vrhunac. Između ove dvojice pak opstoji razlika, Schweinsteiger se muči s ozljedama više nego Lahm. Važno je pokušati ostati spreman što je duže moguće ali mislim da je to dobro vrijeme za mirovinu. Međutim, možda se neću nužno držati tih riječi za šest godina", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je rekao kako mu je čast što ga je Fifa stavili na listu 23 najboljih nogometaša godine, ali kaže da niti jednu jednu nagradu ne bi mijenjao za onu naslov Svjetskog prvaka.

"Ali mislim da ima dosta onih koji bi zamijeniti te nagrade s titulom Svjetkog prvaka. Želim osvajati trofeje na ljeto, a ne nagrade u zimu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u pitanu umirovljenje nogometaša njegov suigrač Cristiano Ronaldo ima sasvim drugačiji stav. On je po stavljanju potpisa na petogodišnji ugovor rekao kako planira igrati do 41 godine. Luka Modrić (31) također je nedavno potpisao četverogodišnji ugovor pa i on planira ostati aktivan barem do 35.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo