HRVATSKI FUTSAL NA PRAGU ELITE: / Igrači Nacionala bolji od engleskog prvaka!

Image
Foto: Pixsell, Luka Stanzl

Hrvatski prvak izvrsno je startao na otvaranju glavne runde Uefinog Futsal kupa, momčad Nacionala s 5:4 pobijedila je engleskog prvaka Baku United u 1. kolu skupine koja je igra u mađarskom Györu.

29.9.2015.
19:03
Pixsell, Luka Stanzl
VOYO logo

Pogotke za Baku United su postigli Rexha, Pardo (2) i Basger dok su Nacionalove golove dali Perić (2), Novak, Grbeša i Kocić (2).

Protiv Mađara i Bjelorusa

Cilj hrvatskog prvaka je ulazak među 16 najboljih europskih futsal momčadi, za što treba biti među prva dva u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacionalu Zagreb na putu u elitnu skupinu Lige prvaka stoje još mađarski prvak Gyor ETO i bjeloruski prvak Lida Lidelmash.

Györ redovito u elitnoj rundi Uefinog kupa

Györ je višestruki prvak Mađarske i momčad koja je posljednjih godina redovni sudionik Elitne runde UEFA Futsal kupa. Pored nekoliko mađarskih reprezentativaca koji su prije pet dana izborili nastup na Euru u Srbiji iduće godine, tu su još nekadašnji igrač Barcelone Juanra i jedan od najboljih pivota Europe Fumasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lida Lidelmash je na papiru možda i naslabija momčad skupine, međutim to nije momčad za podcijeniti. Stara ruska škola futsala sa dosta kombinatorike diže se iz godine u godinu. Šestorica igrača Lide članovi su bjeloruske reprezentacije.

Ulazak među šesnaest najuspješnijih momčadi Europe primarni je cilj zagrebačke momčadi, aktualnog hrvatskog malonogometnog prvaka i pobjednika Hrvatskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu protiv Györa

U srijedu Nacional igra protiv mađarskog prvaka, dok je u petak na rasporedu utakmica s Bjelorusima. Plasman u TOP 16, elitni krug Uefa Futsal kupa izborit će dvije prvoplasirane momčadi iz ove skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo