FOTOGRAFIJA ZA SVA VREMENA: / 'Krećemo za Rio uz podršku velikana hrvatskog nogometa'

Image

Zanimljivo je da su u Zračnoj luci Zagreb dobili podršku od dvojice velikana hrvatskog nogometa.

25.7.2016.
11:36
VOYO logo

Nakon Tine Mihelić koja se u Rio uputila prošli tjedan, na Olimpijske igre krenuli su danas, 25. srpnja i veslači DamirMartin te Valent i MartinSinković, zajedno sa svojim trenerima SrećkomŠukom i NikolomBralićem, javlja HOO.

Zanimljivo je da su u Zračnoj luci Zagreb dobili podršku od dvojice velikana hrvatskog nogometa, Zvonimira Bobana i Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krećemo za Rio uz podršku Modrića i Bobana", objavljeno je na službenom Twitteru braće Sinković uz prigodnu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su na OI London 2012. osvojili srebro u četvercu na pariće, ovaj će se put Martin natjecati u samcu, a braća Sinković u dvojcu na pariće. Eliminacijske utrke su u objema disciplinama na rasporedu već 6. kolovoza, dan nakon svečanog otvaranja Igara.

Nedostaci u apartmanima

Na putu za Rio su, inače, i prvi članovi Misije hrvatske olimpijske delegacije na čelu sa šefom Misije DamiromŠegotom, a njihov dolazak u novootvoreno Olimpijsko selo očekuje se noćas. Selo je otvoreno 24. srpnja te se useljavanjem prvih delegacija pokazalo da postoje određeni nedostaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnici rade danonoćno kako bi uklonili sve nedostatke u apartmanima. To će nažalost trajati nekoliko dana. Sve one sportaše koje stignu u Selo a čiji smještaj neće biti završen smjestit ćemo u odgovarajuće sobe u ostalim zgradama. Maksimalno ćemo se truditi ne ometati njihove pripreme za nastup na Igrama. Žao nam je zbog nastale situacije i zahvaljujemo nacionalnim olimpijskim odborima na razumijevanju", poručili su iz Organizacijskog odbora OI Rio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo