FANTASTIČNE VIJESTI IZ DOHE: / Sep i Hrgović u četvrtfinalu!

Image
Foto: AFP

Hrvatski boksači Hrvoje Sep i Filip Hrgović plasirali su se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Dohi u poluteškoj, odnosno superteškoj kategoriji.

9.10.2015.
20:55
AFP
VOYO logo

Sep je u svom drugom nastupu u Dohi uvjerljivo svladao Australca Aarona Spagnola jednoglasnom odlukom sudaca, a također jednoglasnom odlukom sudaca pobjedu je upisao i europski prvak Hrgović, koji je u petak po prvi put ušao u ring u Dohi, protiv Bugarina Petra Belberova.

Sep mora na dvostrukog svjetskog prvaka

Oba naša predstavnika kontrolirala su borbu od prve do posljednje minute i stjecao se dojam kako bi mogli još pojačati kada bi ih suparnici na to prisilili.Četvrtfinalni ogledi na rasporedu su već u subotu, a pobjede u tim mečevima osigurali bi im medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sep će za suparnika imati atraktivnog i vrlo jakog Kubanca Julija La Cruza.

"Boksao sam uglavnom u skladu s trenerskim uputama, iako je moja izvedba mogla biti i bolja. Važno je da sam bodovno bio bolji kod svih sudaca u svim rundama. U subotu navečer boksam protiv Kubanca Julija Cesara la Cruza, dvostrukog svjetskog prvaka. Pošteno je da za svjetsku medalju boksam protiv najboljeg na svijetu! Bolje mu je da bude spreman, jer ja ću sigurno biti" rekao je Bombarder iz Vrbanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Bog da, u subotu idemo po medalju!"

Filip Hrgović će ukrstiti rukavice s Francuzom Tonyjem Yokom, kojeg je prije pet godina pobijedio u finalu SP za juniore.

"Prvi meč i prva pobjeda! Nisam baš zadovoljan svojim boksom. Malo sam se uspavao jer već tjedan dana sam u Dohi, a tek sad sam ušao u ring. Vjerujem da će sutra biti bolje, radujem se sljedećem nastupu. Hvala svima na podršci, posebno Hrvatima i ostalima koji su za nas navijali u dvorani. Malo nas je, al' nas ima! Ako Bog da, u subotu idemo po medalju", optimistično je najavi Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo