EVROLIGA: / Partizan poražen

Košarkaši Partizana izgubili su od madridskog Reala sa 80:64 u prvom kolu Top 16 faze Evrolige

2.1.2014.
21:09
VOYO logo

Košarkaši Partizana izgubili su od madridskog Reala u Kombank areni sa 80:64 u prvom kolu Top 16 faze Evrolige.

Ključnu prednost gosti su stekli u prvoj deonici, kada su zahvaljujući triju Mirotić-Fernandes-Burusis vodili sa 29:17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan nije odustajao, nošen izvanrednom podrškom sa tribina, došao je i do četiri poena zaostatka, ali nikako nije uspevao potpuno da se vrati u igru. Ni Real dugo nije prelomio meč,

Partizan se držao do sredine poslednjeg perioda, ali tada su vezane trojke ubacili Darden i Fernandes, da bi posle koša Slotera bilo +16 (73:57).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji kod Partizana bio je Tarens Kinzi sa 17 poena (6-12 iz igre, 3sk), Bogdan Bogdanović ubacio je 15 poena (4-12 iz igre), a Žofre Lovernj imao je 13 poena (4-14 iz igre), 13 skokova i 5 izgubljenih lopti.

Crno-beli su bili bez trenera Duška Vujoševića, koji je u bolnici zbog zdravstvenih problema, a navijači su mu nekoliko puta pružili podršku skandiranjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

’Grobari’ su postavili i drugu najveću posetu u istoriji Evrolige, a prvih pet najposećenijih mečeva bili su Partizanova domaćinstva.

Madriđane je predvodio Serhio Rodrgies sa 16 poena i 5 asistencija, 16 poena ubacio je i Rudi Fernandes, Janis Burusis dodao je 15 (9 sk), a Felipe Rejes 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

’Kraljevski’ klub i dalje je neporažen ove sezone, a ovo mu je bila 17. pobeda u 19 okršaja sa Partizanom. U sledećem kolu Partizan gostuje Bajernu u Minhenu devetog januara, dok Real dan kasnije dočekuje Galatasaraj.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo