Everton srušio Siti i doneo titulu Junajtedu (VIDEO)

Domaćin je golovima Osmana i Jelavića praktično rešio pitanje šampiona Premijer lige

16.3.2013.
16:46
VOYO logo

Fudbalski šampionat Engleske već posle 30. kola po svemu sudeći dobio je novog prvaka, nakon što je branilac titule Mančester Siti doživeo je poraz na Gudison Parku od Evertona rezultatom 2:0 (1:0).

Tim menadžera Roberta Manćinija sada zaostaje čak 12 bodova za vodećim gradskim rivalom Junajtedom koji će sutra imati priliku poveća razliku i da praktično obezbedi titulu, pošto se sastaje sa jednim od kandidata za ispadanje ekipom Redinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je bio daleko bolji rival od samog starta utakmice. Pre vodećeg pogotka Osmana u 32. minutu, a domaćinu je poništen regularan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta, Siti je imao više od igre, posebno posle isključenja veziste "karamela" Pijenara u 60. minut, ali bez pravih prilika. Fudbaleri Sitija takođe su oštećeni u finišu meča kada je Felaini igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali je glavni artbitar dosudio samo slobodan udarac. Konačan rezultat postavio je Hrvat Jelavić u 90. minutu nakon jednog kontranapada.

Srpski reprezentativcki Aleksandar Kolarov i Nemanja Nastasić odigrali su celu utakmicu za Siti i bili među zapaženijim igračima poražene ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo