EURO U HRVATSKOJ RUŠI REKORDE: / Spektakl u Lijepoj našoj gledat će preko 1,6 milijardi ljudi

Image

Spektakl u Hrvatskoj imat će prilike vidjeti preko 1,5 milijardi ljudi.

10.1.2018.
15:13
VOYO logo

Još samo dva dana ostalo je do početka Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj. Uoči samog otvaranja natjecanja Europska rukometna federacija (EHF) objavila je nekoliko zanimljivih podataka o pokrivenosti prijenosa diljem zemaljske kugle. Navode kako će utakmice koje se igraju u Zagrebu, Splitu, Poreču i Varaždinu imati priliku gledati preko 1,6 milijardi stanovnika plavog planeta.

Nevjerojatne brojke

Prava na prijenos utakmica otkupilo je 175 država diljem svijeta. Tako će osim u onim zemljama Europe gdje je zanimanje za rukomet najveće, u utakmicama moći uživati i gledatelji iz Južne, Srednje i Sjeverne Amerike, kao i oni u Ujedinjenom Kraljevstvu, Gruziji, Ukrajini, Armeniji, Azerbajdžanu, Moldaviji, Kazahstanu. Kirgistanu, Turkmenistanu, Tadžekistanu i Uzbekistanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, brojne medijske kuće prenosit će izravno utakmice što se može vidjeti iz popisa.

Image
Image

EHF je za ovu priliku odlučila i pojačati aktivnosti na društvenim mrežama pa očekuju da će doseg biti za 60 milijuna ljudi veći nego prije dvije godine za vrijeme Eura u Poljskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Krovna kuća europskog rukometa najavila je i uvođenje gol tehnologije, koja bi trebala pomoći sucima. Video tehnologija bit će sucima na raspolaganju i u još nekim spornim situacijama. U svakom slučaju spektakl ne bi trebao izostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo