HRVATSKA BRUSI FORMU: / Vatreni otputovali u Sveti Martin gdje Antu Čačića čeka velika odluka

Image
22.5.2016.
18:23
VOYO logo

će u Svetom Martinu na Muri biti smješteni u hotelu Golfer, župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik ŽNS-a Međimurske županije Mato Kljaić i direktor hotela Branimir Blajić dočekali su Čačića i igrače.

Image
VATRENO LUDILO KAD KRENE: /

'Ma mijenjat ću i Subašića na golu ako treba'

Image
VATRENO LUDILO KAD KRENE: /

'Ma mijenjat ću i Subašića na golu ako treba'

Danas prvi otvoreni trening Vatrenih

Danas je na rasporedu prvi otvoreni trening, a sljedećih dana igrače čeka nešto naporniji ritam od dva treninga dnevno. Što se tiče onih reprezentativaca kojih još nema na pripremama, sutra se očekuje dolazak i Vedrana Ćorluke. Mario Mandžukić će se pripremama priključiti 29. svibnja jer je dobio slobodno zbog naporne sezone isto kao i Ivan Rakitić i Dario Srna. Modrić i Kovačić pripremama će se priključiti u onoj rovinjskoj fazi 2. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hrvatska će u petak 27. svibnja na stadionu u Koprivnici odigrati prvu pripremni utakmicu protiv reprezentacije Moldavije, a nakon toga Čačić mora donijeti odluku o 23 konačna imena koja će 7. lipnja putovati u francusku bazu u Deauvilleu. U sklopu ovih završnih priprema Hrvatska će još odmjeriti snage sa San Marinom u Rijeci 4. lipnja u Rijeci, a dan uoči susreta Vatreni će preseliti u Opatiju. Nakon toga slijedi odlazak u Francusku.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

RASPORED AKTIVNOSTI REPREZENTACIJE HRVATSKE

27. svibnja – prva prijateljska utakmica uoči Eura: Hrvatska – Moldavija u Koprivnici (20.30) 29. svibnja – odlazak na pripreme u Rovinj; reprezentaciji se priključuju Mario Mandžukić, Dario Srna i Ivan Rakitić 31. svibnja – rok za prijavu završnog popisa od 23 igrača za Euro 2. lipnja – reprezentaciji se u Rovinju priključuju Luka Modrić i Mateo Kovačić 3. lipnja – Vatreni odlaze u Opatiju uoči prijateljskog susreta sa San Marinom 4. lipnja – druga prijateljska utakmica uoči Eura: Hrvatska – San Marino u Rijeci (20 i 15) 7. lipnja – odlazak Vatrenih svoju francusku bazu u Deauvilleu 12. lipnja – prva utakmica na Euru za Hrvatsku: Turska – Hrvatska u Parizu (15.00) 17. lipnja – druga utakmica na Euru za Hrvatsku: Češka – Hrvatska u St. Etienneu (18.00) 21. lipnja – treća utakmica na Euru: Hrvatska – Španjolska u Bordeauxu (21.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo