ENGLEZI OBJAVILI POPIS: / Gordi Albion u Francuskoj će imati moćnu momčad

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
31.5.2016.
15:40
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Njih dvojica za minute u napadu borit će se s veteranom Wayneom Rooneyem, najboljim strijelcom Premier lige Jamiejem Vardyjem i Harryjem Kaneom koji je ove sezone oduševio u dresu Tottenhama, drugoplasirane momčadi Premiershipa. Euro neće vidjeti Andros Townsend i Danny Drinkwater.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roy Hodgson uvrstio je na popis putnika za Euro i Daniela Sturridgea i Marcusa Rashforda kako bi im dao priliku da zasjaju na ovoljetnom Euru. Izbornik Engleske odlučio je izostaviti s popisa Dannyja Drinkwatera i krilo Newcastle Uniteda Androsa Townsenda. Spomenutom dvojcu lošu vijest za njih obznanio je izbornik u utorak nakon jutarnjeg treninga. Pozivanje Sturridgea došlo je nakon što je dokazao kako se u potpunosti oporavio od ozljede lože, a Rashford je pozvan zbog dobih igara ove sezone ", piše ugledni britanski Guardian.

Engleska je na Euru smještena u skupinu B s Rusijom, Walesom i Slovačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska na Euru: Hart, Forster, Heaton; Walker, Rose, Cahill, Smalling, Clyne, Stones, Bertrand; Milner, Sterling, Lallana, Henderson, Dier, Wilshere, Barkley, Alli; Kane, Vardy, Rooney, Rashford, Sturridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo