EMOTIVNI SRNA ZAPLAKAO PRED KAMERAMA: / 'Zbog oca sam uspio, jako mi nedostaje'

Image
Foto: Screnshot/BHT1

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna dao je intervju za ekskluzivno izdanje emisije 'Interview20' BHT1 televizije.

25.10.2016.
11:23
Screnshot/BHT1
VOYO logo

Posebno je emotivan bio trenutak u kojem se prisjetio oca Uzeira, koji je preminuo ovog ljeta. Srna je tada s reprezentacijom bio na Europskom prvenstvu, ali je napustio kamp zbog obiteljske tragedije. Potom se vratio u Francusku da bi predvodio Vatrene na utakmici sa Češkom. Njegove suze za vrijeme intoniranje himne obišle su svijet.

"Bio je veliki čovjek. Imao je dvije ljubavi, Bosnu i Hrvatsku. Koliko je god bio ponasan na mene i hrvatsku reprezentaciju, toliko mu je žao bilo kad BiH izgubi. Imao je posebnu ljubav za Bosnu. Znam da je sretan što dajem ovaj intervju i pričam neke stvari koje možda nekom drugom ne bih rekao", izjavio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako mu je otac imao presudnu ulogu u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam vidio što je sve radio, odricao se i kakav je život imao... Nije bilo druge varijante, za mene je bio samo jedan put, a to je uspjeh", poručio je Srna.

Progovorio je i o hrvatskoj reprezentaciji i Šahtaru, ali i trenerskoj karijeri nakon igračke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ide svojim tijekom. Moram se pripremiti za budućnost. Ako se mislim baviti nečim to će biti samo u sferi nogometa. Moja budućnost će biti vezana uz nogomet sigurno. Bih li prihvatio poziv da postanem izbornik BiH? Naravno", poručio je bivši hrvatski kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo