DVA ZLATA ZA HRVATSKE HRVAČE: / Starčević i Etlinger slavili u prepunoj dvorani u Trnskom

Image
11.3.2017.
22:24
VOYO logo

Hrvatski olimpijac Božo Starčević je u kategoriji do 80 kilograma redom pobijedio Austrijanca Michaela Wagnera i Amerikanca Kamala Beya, da bi u finalu bio bolji i od predstavnika Srbije Viktora Nemeša.

Image
Image

Dominik Etlinger je u kategoriji do 71kg u osmini finala svladao Srbina Aleksu Erskija, u četvrtfinalu Amerikanca Ravaughna Perkinsa, u polufinalu Jeonggeuna Leeja iz Južne Koreje, a u finalu Japanca Takeshija Izumija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji do 59kg naš predstavnik Ivan Lizatović je u četvrtfinalu pobijedio predstavnika Ildarorma Hafizova, nakon toga je izgubio polufinalnu borbu protiv predstavnika Japana Masutoa Kawane da bi naposljetku u borbi za broncu bio bolji od kolege iz reprezentacije Ivana Lončarića.

Kamenjašević i Huklek brončani

U kategoriji do 75kg u kvalifikacijskom dijelu natjecanja naš Antonio Kamenjašević je izgubio prvu borbu od Rumunja Georgea Marieae. Kroz repasaž i pobjedu nad Čehom Vargom Oldrichom stigao je do bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Huklek nastupio je u kategoriji do 85kg te pokazao kako se i on nalazi u samom svjetskom vrhu hrvanja. Nakon pobjeda nad Japancima Atsushijem Matsumotom i Kantala Shiokaeae izgubio je od svjetskog i europskog medaljaša Viktora Lorinca. U borbi za broncu Huklek je borbu završio atraktivnim zahvatim iz stojke i partera već u prvoj rundi. Amerikanac Benjamin Provisor nije imao šanse.

U dvorani u Trnskom okupilo se oko 2500 gledatelja, što potvrđuje rast zainteresiranosti za jednom ovakvih turnirom, koji je jedan od najjačih svjetskih UWW (United World Wrestling) turnira. Na turniru je nastupio ukupno 91 hrvač iz 15 zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo