DURANT, VIDIŠ LI OVO: / Briljantni Westbrook napravio je podvig koji nije uspio čak ni Jordanu

Image
Foto: AFP, Joe Robbins

Russell Westbrook igra zastrašujuće dobro na početku nove NBA sezone.

31.10.2016.
9:26
AFP, Joe Robbins
VOYO logo

U prve tri utakmice uspio je napraviti nešto što nije uspio ni Michael Jordan, koji je '90-ih dominirao s Chicago Bullsima, a mnogi ga smatraju najboljim košarkašem svih vremena.

Preko 100 poena, 30 skokova i asistencija

Branič Thundera postao je prvi igrač u povijesti NBA lige koji je zabio preko 100 poena i imao više od 30 skokova i asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K tome, Westbrook je protiv Lakersa ostvario drugi 'triple-dobule' u trećoj utakmici, a njegove brojke su zastrašujuće. Trenutačno je na prosjeku od 38,6 poena, 12,3 skokova i 11,6 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bender bez učinka

Od hrvatskih igrača, sinoć je igrao samo Dragan Bender, koji je dobio 3:23 minute u porazu Phoenixa protiv Golden State Warriorsa i za to vrijeme, osim što je čuvao Kevina Duranta, uspio šutirati i promašiti dva šuta za tri poena.

Warriorse su do pobjede predvodili Kevin Durant koji je zabio 37 koševa uz pet skokova, četiri asistencije i četiri ukradene lopte. Stephen Curry je dodao 28 koševa od čega je pet trica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Phoenixa je najučinkovitiji bio TJ Warren sa 26 pogodaka i šest skokova, a Eric Bledsoe je ubacio 21 koš i tome dodao pet skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Miami Heat - San Antonio Spurs 99:106 Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 98:83 Los Angeles Clippers - Utah Jazz 88:75 Phoenix Suns - Golden State Warriors 100:106 Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 113:96 Memphis Grizzlies - Washington Wizards 112:103 (produžetak) Houston Rockets - Dallas Mavericks 93:92

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo