OGLAS

DRUGA POBJEDA MEĐU PROFESIONALCIMA: / Hrvoje Sep pred njegovom publikom uništio francuskog boksača

Image

Hrvatski boksač Hrvoje Sep u subotu je stigao do druge profesionalne pobjede.

24.6.2017.
22:07
VOYO logo

"Zadovoljan sam, naravno, ishodom, jer sam pobijedio francuskog suparnika pred njegovom publikom. Ba se pokazao kao vrlo čvrst boksač, nije nimalo bježao od otvorene borbe i na tome sam mu zahvalan. Možda sam mogao biti i uvjerljiviji. Tražio sam pobjedu nokautom, što bi se vjerojatno i dogodilo da nisam iskazao neke boljke iz olimpijskog boksa. U svakom slučaju, ovih šest rundi i bodovna pobjeda dragocjeno su iskustvo za sljedeće mečeve," rekao je 31-godišnji profesionalac koji trenira u zagrebačkom BK Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kamerama francuske televizije

Boksačku priredbu u Pont-Sainte-Maxenceu pratilo je oko 3000 gledatelja, a u glavnim su mečevima, pred kamerama francuske televizije, nastupile domaće zvijezde Yvan Mendy i Guillame Franois.

Zanimljivo je da Sep i njegov trener Leonard Pijetraj i sljedećih tjedana ostaju na francuskom govornom području. Za nekoliko dana hrvatski dvojac putuje u kanadski grad Montreal, gdje našeg poluteškaša čekaju sparinzi s poznatim ruskim boksačem Arturom Beterbijevim. Njih dvojica ponovno će se naći u istom ringu nakon punih sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji nagradili Sepa

"Na Europskom prvenstvu u Moskvi 2010. godine Sep je kao relativno neiskusni poluteškaš bodovno izgubio protiv Beterbijeva. Međutim, meč je bio toliko atraktivan i toliko izjednačen da je ruska publika na kraju bučnije pozdravila Hrvoja nego domaću zvijezdu. Beterbijev je potom pred svima čestitao i zahvalio Sepu na sjajnoj borbi," pojasnio je Sepov trener i menadžer Leonard Pijetraj, dodavši:

"Beterbijev je očito dobro zapamtio Sepa i nakon sedam godina njegov nas je menadžer pozvao na sparinge u Montreal. Artura, naime, uskoro čeka 12. profesionalni meč i trebaju mu jaka iskušenja na treninzima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beterbijev je bio svjetski amaterski prvak 2009. godine u Milanu i dvostruki europski prvak (2006. u Plovdivu i 2010. u Moskvi). Od 2013. s obitelji živi u Kanadi.

Po povratku iz Kanade i kraćeg odmora Hrvoje Sep započet će pripreme za četiri meča koja su planirana od rujna do prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo