DRAMA U WEST HAMU! Ljutit Slaven donio drastičnu odluku: / Bilić najboljeg igrača izbacio iz momčadi

Image
Foto: AFP
12.1.2017.
18:39
AFP
VOYO logo

Drama u West Hamu! Slaven Bilić je na dramatičnoj presici priznao kako njegov najbolji igrač i ljubimac ne želi više igrati za čekičare nakon što je obijena ponuda njegova bivšeg kluba Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BILIĆ U TOTALNOM ŠOKU: Zbog njega se penjao na stol, a ovaj mu zabio nož u leđa!

West Ham ga ne želi prodati

Francuski prvoligaš ponudio je 25 milijuna eura, ali West Ham nije ni ramišljao o njegovoj prodaji pa se igrač nakon toga razljutio i donio odluku koja je razočarala Bilića. Bivši hrvatski izbornik sve je priznao uoči ligaškog susreta s Crystal Palaceom kazavši kako Payet više ne želi igrati za West Ham, ali isto tako Bilić je naglasio kako ga klub nema namjeru prodati.

Image
Image

Sve je počelo prije deset dana

“Sve je počelo prije deset dana kada je započeo siječanjski prijelazni rok. Razgovarao sam o tome s vodstvom kluba i predsjednikom. Nije riječ o novcu. Dali smo mu novi ugovor jer želimo da ostane. Ne mislim da će otići ove zime, ali bit će ga teško držati sretnim. Momčad i klupsko osoblje dali su mu sve. Uvijek smo bili tu za njega. Osjećam se iznevjereno. Ljutit sam”, kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Revoltirani Payet

Nije na tome stalo. Kako piše britanski tabloid The Sun, ljutit Bilić je Payeta za kaznu izbacio s treninga i iz prve momčadi, te on do daljnjega trenira s drugom ekipom. Payetu ovo nije prvi put da na ovakav način pokušava pobjeći iz kluba. Učinio je to Nantesu 2007. godine, a četiri godine kasnije St. Etienneu. Slična stvar ponovila se i u Marseilleu 2015. godine, tada je klubu iza leđa dogovorio transfer u West Ham.

Nakon što ga je Bilić potjerao s treninga, Dimitri Payet sjeo je u svoj Ferrari 458 Speciale koji košta 240.000 eura, što je za njega ništa jer to zaradi u West Hamu u dva tjedna igranja, te je revoltiran napustio kamp. Daily Mail objavio je eksluzivne fotografije Payeta koje možete vidjeti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo