DONNA JE POTPUNO IZGUBILA ŽIVCE I ZAPLAKALA: / 'Kazna Kyrgiosu je smiješna!'

Image
Foto: AFP

Donna Vekić još jednom se oglasila u povodu "slučaja Kyrgios".

26.8.2015.
19:01
AFP
VOYO logo

Vekić je nezadovoljna kaznom koju je ATP izrekao bezobraznom Kyrgiosu. Za riječi "Kokkinakis je 'prasnuo' tvoju curu', koje je izrekao njezinom dečku, australski tenisač prvo me morao platiti 10.000 dolara, a zatim je kazna povećana na 25.000 i uvjetnu suspenzija u trajanju od mjesec dana s rokom kušnje od šest mjeseci.

"Smiješno je što nije suspendiran"

No, sve to nije bilo dovoljno da umiri Donnu. "Nažalost, nije suspendiran. To je smiješno. Ne želim više komentirati", izjavila je hrvatska tenisačica za New York Post nakon pobjede u 1. kolu kvalifikacija američkog Grand Slam turnira protiv Japanke Riko Sawayanagi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrgios se pokušao ispričati nakon incidenta, ali očito neuspješno. Vekić, koja je trenutačno 129. tenisačica svijeta, i ranije je govorila o tom slučaju.

"Nije lako, ali pokušavam se koncentrirati na tenis i svaki sljedeći meč", izjavila je nedavno za kanadski The Province.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak ju je i sudac pitao: "Jeste li dobro?"

To joj baš i ne uspijeva. Za vrijeme meča protiv Japanke na Flushing Meadowsu, Vekić se stalno žalila na sudačke odluke, a čak i zaplakala. Sudac meča shvatio je da nešto nije u redu jer ju je pitao: "Jeste li dobro?"

"Nisam se dobro osjećala i nisam osjećala lopticu. Neke odluke linijskih sudaca su bile apsurdne. Ne mogu vjerovati da se to događa na Grand Slamu", kazala je Vekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo