DOMAĆA ATMOSFERA NA VELEBNOM STADIONU: / Hrvat sudi Hrvatima

Image
Foto: Pixsell, Marko Prpić

Hrvatski sudac Ivan Bebek sudit će u utorak utakmicu Lige prvaka između Real Madrida i Šahtar Donjecka čime će prvi put dijeliti pravdu madridskom klubu.

13.9.2015.
17:39
Pixsell, Marko Prpić
VOYO logo

On će ujedno biti peti Hrvat na travnjaku stadiona Santiago Bernabeu budući da će boje Real Madrida braniti hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić, a Šahtara kapetan Darijo Srna i napadač Eduardo da Silva.

U skupini su još PSG i Malmö

Utakmicom koja počinje u 20.45 sati počet će natjecanje u skupini u kojoj se još nalaze francuski prvak PSG i švedski Malmö.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u subotu na gostovanju pregazio Espanyola sa 6-0, Real Madrid je u nedjelju trenirao pripremajući se za utakmicu s Ukrajincima. Osim ozlijeđenih Jamesa Rodrigueza i Danila na travnjak nije izašao niti kapetan Sergio Ramos koji je trenirao u teretani, priopćio je klub u nedjelju.

Šahtar je pregazio Harkiv

Modrić je protiv Espanyola igrao do 56.minute kada ga je zamijenio Kovačić. Šahtar je, pak, u petak pobijedio na gostovanju Metalista iz Harkiva s 5-0. Srna zbog kazne nije bio prijavljen za utakmicu, a Eduardo nije ulazio u igru. Obojica konkuriraju za utakmicu protiv Real Madrida, objavio je ukrajinski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo