DOBRE VIJESTI IZ MADRIDA! / Vrsaljko ipak ne mora na operaciju, vraća se na teren za mjesec dana

Image
Foto: AFP, FEDERICO GAMBARINI

Ozljeda Šime Vrsaljka koju je hrvatski desni branič zaradio na utakmici protiv Seville čini se da ipak nije teže prirode, kako su se pobojali u redovima Atletica. Iz Madrida stižu dobre vijesti.

20.3.2017.
11:58
AFP, FEDERICO GAMBARINI
VOYO logo

ŠOK ZA VATRENE, VRSALJKO ZAVRŠIO SEZONU: Net.hr otkriva koje su Čaćićeve opcije za Ukrajinu

Image
ŠOK ZA VATRENE, VRSALJKO ZAVRŠIO SEZONU: /

Net.hr otkriva koje su Čaćićeve opcije za Ukrajinu

Image
ŠOK ZA VATRENE, VRSALJKO ZAVRŠIO SEZONU: /

Net.hr otkriva koje su Čaćićeve opcije za Ukrajinu

Vrsaljku nije puknuo prednji križni ligament, već se radi o parcijalnoj rupturi zadnjeg križnog ligamenta, objavio je Atletico na službenom Twitteru. U suprotnom, hrvatskom bi reprezentativca čekala operacija i težak šestomjesečni oporavak, ovako, pišu Španjolci, postoji mogućnost da se Vrsaljko vrati na teren već za mjesec dana, za završnicu prvenstva, ali oporavak može trajati i dulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu ozljedu imao je i Rodrigo Moreno

Sličnu ozljedu koljena imao je u listopadu prošle godine napadač Valencije Rodrigo Moreno koji se oporavljao dva mjeseca.

Vrsaljko je od nedjelje prošao kroz seriju pregleda u klinici u Majadahondi, predgradu Madrida, gdje se nalazi klupski kamp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno da je Vrsaljko izgubljen za utakmicu s Ukrajinom u petak, izbornik Ante Čačić neće moći računati ni na Vedrana Ćorluku. No, puno je bolja vijest da će se nezamjenjivi desni branič vratiti uskoro na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko se ozlijedio u nedjelju prvoj akciji Atletico Madrida protiv Seville te je već u 2. minuti morao napustiti travnjak stadiona Vicente Calderon. Nije bilo kontakta s protivnikom niti loptom nego mu se koljeno izokrenulo u pokušaju stizanja lopte. Branič hrvatske reprezentacije je osjetio bol u koljenu zbog čega je sjeo na travnjak. Nakon nekog vremena se podigao i šepajući napustio teren, a umjesto njega u igru je ušao 31-godišnji Juanfran Torres.

Mogao bi zaigrati u rujnu za reprezentaciju

Ozlijedio se četiri dana prije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Ukrajine u Zagrebu. Neće igrati niti tri dana kasnije u prijateljskoj utakmici u Estoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku nakon dvoboja s Ukrajinom na Maksimiru ovog petka u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018., čeka gostovanje na Islandu 11. lipnja. Zatim u rujnu Vatreni imaju dvije utakmice, protiv Kosova na domaćem terenu (2. rujna) i Turskom u gostima (5. rujna), da bi kvalifikacijski ciklus završili u listopadu protiv Finske (6. listopada) i kod Ukrajine (9. listopada) u gostima. Na tim utakmicama, izbornik Čačić mogao bi, ako bude sve u redu, prema najnovijim najavama iz Madrida, računati na Vrsaljka.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo