DINAMU ČETIRI BODA VIŠE OD RIJEKE: / Fernandes je povratak u momčad obilježio promašajem s 11 metara

Image
Image

Nogometaši zagrebačkog Dinama bez problema su došli do pobjede nad Osijekom i tako povećali prednost pred Rijekom (1:1 u subotu kod Slavena Belupa) na četiti boda sedam kola prije kraja prvenstva

3.4.2016.
17:25
VOYO logo

Dinamo je poveo pogotkom braniča Taravela u 36. minuti nakon ubačaja Machada. Šest minuta kasnije Taravel je srušen u kaznenom prostoru Osječana, a udarac s 11 metara izveo je Čileanac Fernandes, povratnik u prvu momčad nakon kratke suspenzije od strane trenera Zorana Mamića. Fernandesov udarac bez problema je obranio vratar Malenica.

Henriquezov prvi pogodak nakon studenog 2015.

Angelo Henriquez ušao je u 55. minuti u igru umjesto Brekala, a deset minuta kasnije postigao je pogodak za 2:0 Dinama. Slovenski reprezentativac Stojanović ubacio je s desne strane u kazneni prostor, a čileanski reprezentativac je utrčao i povisio na 2:0. To je Henriquezov osmi pogodak u Prvoj HNL, a posljednji je zabio 20. studenoga 2015. godine protiv Slavena Belupa. Posljednji pogodak na utakmici postigao je Fernandes u drugoj minuti sudačkog vremena. Njegov peti udarac na utakmici prema vrataru Malenici napokon je završio iza vratara Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak nakon 29. kola: Dinamo 66, Rijeka 62, Hajduk 50 (utakmica manje), Lokomotiva 42, Split 41 (-1), Inter 34, Slaven Belupo 31, Osijek 27, Istra 1961 22, Zagreb 11 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo