DINAMOVA ZVIJEZDA PRELOMILA: / 'Ne zanimaju me ponude iz Italije. Ostajem! Rijeka? Mi ćemo biti prvaci'

Image

Veznjak Dinama Bojan Knežević (19) po prvi put priključio se pripremama prvoj momčadi.

19.1.2017.
16:55
VOYO logo

U razgovori za klupsku stranicu progovorio je o svojim očekivanjima u nastavku sezone.

"Ovo su mi prve pripreme sa seniorima nakon što sam odradio polusezonu u prvoj momčadi. Ovo mi je nagrada, dat ću sve od sebe da izborim mjesto u prvoj ekipi. Siguran sam da mogu svoju igru podignuti na veći nivo. Bitno je da odradim pripreme do kraja. Želja mi je i zabiti prvi gol na proljeće. Svi su dečki super. Svi se bore za svoje mjesto, ali na terenu smo momčad", rekao ej Knežević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana talijanksi transfer guru Gianluca Di Marzio objavio je da je Knežević na meti je talijanske Fiorentine.

"Veliki je talent Dinama i igrač budućnosti, a Fiorentina odmah želi iskoristiti situaciju i dovesti ga na Artemio Franchi", tvrdi Talijan. Veznjak je odah poslao jasnu poruku što misli o svemu tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima napisa o interesu klubova za mene, ali koncentriran sam na Dinamo. Ostajem ovdje", rekao je pa je progovorio o omiljenoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijevi prednji vezni, to mi je najdraža pozicija. Najbolje funkcioniram u 4-3-3, kao lijevi vezni", pojasnio je, a potom s e osvrnuo i na suigrače.

"Jonas je otišao. On je imao veliku agresivnost koja mu je dobro došla puno puta. Iskreno, htio bih da se vrati Ademi. Super je dečko, mislim da bi podignuo atmosferu u ekipi i donio puno dobroga. Vjerujem da bi se mogao vratiti, nadam se da će mu ukinuti suspenziju", kazao je Knežević te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već u kadetima sam znao biti priključen prvoj momčadi. Igrali smo tada u kadetima Ćorić, Benković i ja. Prošao sam puno ozljeda, slomio sam prst, zatim ozljede zgloba, propustio sam godinu dana. Mislim da bi sad to moglo biti to", rekao je veznjak dodajući:

"Ili možeš ili ne možeš. Nema mladih i starih igrača, kao što je i trener rekao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na napetu utrku za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka je odlična ekipa, ali kvaliteta je na našoj strani. Dat ćemo sve od sebe do kraja, mislim da ćemo biti prvaci", smatra veznjak te dodao je kako bi bilo dobro da Modri dovedu koje pojačanje.

"Dobro je imati u svakoj ekipi iskusne igrače kao što je recimo Schildenfeld. Dosta smo mlada momčad, ali bilo bi dobro kad bismo dobili par pojačanja"; smatra. Ispriča je potom i za čim žali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ozljedama koje su me zadesile, ali mislim da će na proljeće sve biti u redu. Ja se nadam da bi ovo moglo biti moje proljeće, dat ću sve od sebe da izborim mjesto u prvom sastavu", završio je.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo