OGLAS

NOVI ŠOK ZA DINAMO: / Koprivničani zabili za pobjedu u sudačkoj nadoknadi, raspad sistema u maksimirskoj momčadi

Image

Novi šok za Dinamo, Momčad Ivajla Peteva izgubila je drugu utakmicu redom, nakon vikenda i velikog derbija u kojemu je , nakon devet godina slavio je i Slaven Belupo! Koprivničani su u 30. kolu 1.

25.4.2017.
19:45
VOYO logo

Strijelac je u 43. minuti za Slaven bio Brazilac Heber, izjednačio je NikolaMoro u 78. minuti, da bi BrunoBogojević u 92. minuti pogodio za 2:1 domaćina i prvu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva.

Image
PETEV NAKON NOVOG DEBAKLA NE POPUŠTA: /

'Ne dajem ostavku! Pa bili smo bolji, kontrolirali utakmicu'

Image
PETEV NAKON NOVOG DEBAKLA NE POPUŠTA: /

'Ne dajem ostavku! Pa bili smo bolji, kontrolirali utakmicu'

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Željka Kopića je protiv maksimirske momčadi prekinula niz od devet utakmica bez pobjede u kojoj je imala pet poraza i četiri remija.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven pomogao Rijeci

Dinamo je ovim porazom, vjerojatno predao naslov u ruke Riječanima. Zagrepčani su nakon novog poraza ostali na pet bodova zaostatka za vodećom Rijekom koja večeras igra kod kuće protiv Osijeka.

PETEV POTEZOM NAKON UTAKMICE OTKRIO DA JE 'BIVŠI'? Ćorić: 'Sa svima se rukovao...Ne znam što mu to znači'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrom u prvom poluvremenu protiv Slaven Belupa, koji u proljetnom dijelu prvenstva nema ni jednu pobjedu, "modri" nisu pokazali da su došli po tri boda i da im je pobjeda imperativ. Pa u prvih 45 minuta nisu napravili ni jedan prekršaj! Do kraja utakmice došli su do šest prekršaja, vjerojatno se više faulova napravi na revijalnim veteranskim utakmicama...

Petev do 53. minute napravio tri izmjene

A Ivajlo Petev je do 53. minute napravio čak tri izmjene, to dovoljno govori o blijedoj igri Dinama na Gradskom vrtu u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heber je sjajno pogodio iz daljine s 18 metara za vodstvo domaćina. Dinamo je do izjednačenja odigrao jedno veliko ništa. U 78. minuti Ante Ćorić je lukavo izveo slobodni udarac, prevario prizemnom loptom živi zid domaćina, lopta se odbila od vratnice, a odbijanac je u mrežu Slavena pospremio Nikola Moro.

Krenuo je Dinamo u ofenzivu, pritom zaboravio na obranu, da bi Bruno Bogojević pogodio u drugoj minuti sudačke nadoknade i šokirao momčad Ivajla Peteva u kojoj ne štima puno toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo još nije slavio, do danas, u ovoj kalendarskoj godini. Posljednju pobjedu Koprivničani su čekali od 18. prosinca 2016., od tad momčad Željka Kopića nije slavila u devet utakmica. U posljednjoj utakmici, prošlog vikenda, izgubili su čak i od "fenjeraša" Cibalije.

Petev promijenio čak šestoricu iz derbija s Hajdukom

Koprivničani su posljednji put pobijedili Dinamo davne 2008. godine, tad je u slavlju 2:0 dva gola zabio Bojan Vručina. Ove sezone uspjeli su im otrgnuti bod na početku prvenstva, u kolovozu 2016. bilo je 1:1 na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što ih, protiv Hajduka, nije uvrstio u prvih 11, Petev je sad odlučio Sammira i Antu Ćorića, staviti u igru od 1. minute. U odnosu na subotnji derbi, bugarski je stručnjak promijenio čak šestoricu igrača iz početne postavi. U momčadi su zaigrali Schildenfeld i Matel, umjesto Šituma i Perića, tu su još Stojanović i Pavičić, nije bilo Pivarića (problemi s gležnjem) i Antolića (slomio kost u šaci), kao ni Kneževića, aGuilherme je ušao u nastavku.No, sve te promjene nisu pomogle Dinamu...

Slaven Belupo - Dinamo 1:1

Strijelci: 1:0 Heber (43.), 1:1 Moro (78.), 2:1 Bogojević (90+2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo: Marković - Purić, Musa, Jovičić, Melnjak - Katić, Burić - Barić, Christensen (od 78. Bogojević), Tadić (od 61. Arap) - Heber.

Dinamo: Livaković - Stojanović, Lešković, Schildenfeld, Matel - Moro, Pavičić (od 46. Gojak) - Soudani, Sammir (od 53. Guilherme), Ćorić - Hodžić (od 46. Olmo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj utakmice!

U preostalom vremenu, šokirani dinamovci nisu uspjeli zabiti, Slaven je slavio nakon devet godina protiv Dinama!

90+2 - GOOOOOOOOOOOOOL! U jeku Dinamove ofanzive, zabili su domaćini, gol je iz kontre zabio Bogojević!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90 - Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

90' - Na kraju je Barić krenuo u kontru, pokušao ubaciti u sredinu, ali je sudac pokazao na prekršaj u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

84' - Dinamo je u zadnjih 20 minuta počeo igrati onako kako je Petev vjerojatno očekivao da će njegova momčad igrati od početka. Dobar Ćorićev ubačaj u aut je izbacio Musa i spasio Slaven Belupo jer mu je za leđima bio Soudani.

78'- GOOOOOL! Moro je izjednačio nakon lukavo izvedenog Ćorićevog slobodnog udarca nakon kojeg se lopta odbila od desne vratnice. Moro je iz blizine matirao Markovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' Pokušao je Guillherme na ubačenu loptu, ali je iz blizine, iz nezgodne pozicije, gađao preko gola

72' - Živnuo je Dinamo nakon što je Dani Olmo pogodio okvir koprivničkog gola. Gostima je preostalo još manje od 20 minuta da pokušaju preokrenuti rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' Olmo je s 25 metara uzdrmao gredu! Dosad najbolja prilika Dinama, nakon Pavičićevog udarca na kraju prvog poluvremena.

67' - Pokušao je Heber iz polukontre, šutirao s lijeve strane, ali je bio neprecizan, lopta je prošla pored bliže Livakovićeve vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63' - Prvi žuti karton na utakmici dobio je Brazilac Heber, strijelac zasad jedinog gola na utakmici.

61' - Mijenja i Željko Kopić, iz igre je izašao napadač Josip Tadić, ušao je David Arap.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

56' - Pokušao je Dinamo, Olmo je oduzeo loptu i dodao je Gojaku čiji je pokušaj završio u bloku Koprivničana.

53' - I treća izmjena u Dinamu, Petev očito nije zadovoljan Sammirom, u igru je uveo Guillhermea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

48'- Lešković je uspio nekako blokirati udarac Katića... Domaćini su bolje ušli u drugo poluvrijeme.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme. Dvije izmjene napravio je Ivajlo Petev kod Dinama, iz igre su izašli Pavičić i Hodžić, ušli Gojak i Olmo.

Nevjerojatan šok za Dinamo, kojemu se, nakon subotnjeg poraza protiv Hajduka, smiješi novi neuspjeh čime bi se mogao oprostiti od naslova prvaka. Slaven Belupo postavio se ravnopravno, a do vodstva je došao pred kraj 1. dijela. Dinamo je imao 62 posto posjeda lopte, tri pokušaja, jedan u okvir gola, dok su domaćini od dva udarca prema vratima, jedan pretvorili u pogodak.

Kako je igrao Dinamo u prvom dijelu svjedoči i podatak da "modri" nisu napravili ni jedan jedini prekršaj!

Kraj 1. poluvremena

45' - Najzreliju priliku za Dinamo imao je Pavičić koji je dobro tukao, ali je Marković odlično obranio. Primljeni gol kao da je osvijestio dinamovce.

43' - GOOOOOL! Poveli su domaćini, strijelac - Heber! Zabio je iz daljine, s 18 metara, nakon što je Katić oduzeo loptu Pavičiću. Dinamo je na pragu novog poraza...

Gol možete pogledati OVDJE.

40' - Nakon dosta vremena, evo Dinama pred vratima Slavena, Ćorić je probao, pa petljao Soudani, na kraju su domaćini uspjeli raščistiti potencijalnu opasnost pred svojim vratima.

30' - Dinamo nije stvorio ni jednu suvislu šansu, prošlo je već pola sata igre. Neumorni su na tribini Bad Blue Boysi, ali njihovi ljubimci nisu im to uzvratili na terenu.

27' - Petljali su Koprivničani po suparničkom 16-ercu, tri puta ubacivali pred Dinamova vrata, a na kraju je Heber promašio loptu koju je htio smjestiti iza Livakovićevih leđa.

22' - Slaven je ravnopravan Dinamu, ali na terenu nema previše zanimljivosti. Danas od 20 sati igraju Rijeka i Slaven, Kekova momčad s "jednim uhom" prati događaje iz Koprivnice, Riječani bi odmah "potpisali" ovih 0:0.

15' - Za sada bez izglednih prilika na obje strane.

10' - Prvi udarac iz kuta za Dinamo, pokušao je Schildenfeld glavom, ali pokraj gola.

8' - Još jednom pokušava Tadić, nakon Heberovog dodavanja. Dinamova obrana ne ulijeva povjerenje, Koprivničani su lako organizirali dvije kontre...

4' - Krenuo je Tadić u kontru, ali se spetljao, pao u 16-ercu u kontaktu s Dinamovim braničem. Nije bilo govora o 11-ercu, prilika domaćina je propala.

1' - Počela je utakmica u Koprivnici, sudi Igor Pajač. Nakon 55 sekundi prvi pokušaj Dinama. Soudani je testirao spremnost vratara Markovića.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo

Još iz rubrike