MEDIJI BRUJE O DINAMOVIM POJAČANJIMA: / Stižu Makedonac, Ganac i kapetan zlatne Srbije!

Image
Image

Hrvatski prvak navodno dovodi trojicu nogometaša koja bi im trebala biti prava pojačanja za Ligu prvaka.

26.8.2016.
19:01
VOYO logo

Makedonski nogometaš Darko Velkoski na pragu je prelaska u zagrebački Dinamo, objavio je Makedonski sport. Kako ekskluzivno doznaju, 21-godišnji branič, koji može igrati i na poziciji centralnog veznog, u sljedećih 48 sati trebao bi se i službeno pridružiti prvacima Hrvatske.

"Pregovori su u završnoj fazi. Vardar će dobro zaraditi jer je Zdravko Mamaić spreman za igrača isplatiti nekoliko milijuna eura", pušu Makedonci. Napominju kako je to dobar posao jer je nogometaš u Vardar stigao iz Rabotničkog prošle godine za samo 150 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velkoski je, inače, impresionirao u uzvratnoj utakmici prvog pretkola Lige prvaka kada je postigao dva spektakularna gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovaj način Mamić će opet u redove Dinama dovesti još jednog talenta koji bi tamo mogao postati zvijezda", pišu Makedonci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže i Maksimović

Nakon odlaska Marka Pjace i Eduarda te vjerojatno Marka Roga, Zlatko Kranjčar će barem malo spremniji dočekati Ligu prvaka. Najavio je on ranije i dolazak Lokomotivinog veznjaka Ivana Fiolića dok Gol.hr piše kako bi Dinamo mogao pojačati i krilni napadač kazahstanske Astane PatrickTwumasi.

Večernji list tvrdi da je na popisu želja i njegov suigrač, srpski reprezentativac Nemanja Maksimović. Riječ je o 21-godišnjem veznjaku koji je bio je kapetan juniorske reprezentacije koja je početkom prošle godine osvojila Svjetsko prvenstvo do 20 godina. Baš je Maksimović postigao odlučujući gol u finalu s Brazilom za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo