DINAMO NEMA NIKAVE ŠANSE: / Bahati suparnici ga unaprijed otpisali!

Image
Foto: AFP

Zadovoljni ždrijebom Lige prvaka bili su igrači Bayerna, a zanimljivo Grci odmah unaprijed otpisuju hrvatskog prvaka.

27.8.2015.
20:06
AFP
VOYO logo

"Izvukli smo tešku skupinu, ali smo već dokazali da možemo i protiv najvećih klubova. Naša momčad je posebno jaka kod kuće i to će biti ključ prolaska. Ranije smo pobijedili Arsenal i zato sanjamo prolaz - možemo im ukrasti drugo mjesto u skupini", poručio je branič grčkog prvaka Dimitris Siovas, koji je očito Dinamo unaprijed otpisao iz borbe za drugi krug.

S druge strane, Bayernove zvijezde su ponudile mnogo više respekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moglo je biti gore, čeka nas zanimljiva grupa. Veselim se duelima s Arsenalom i prijateljima iz reprezentacije Ozilom i Mertesackerom. Arsenal je vrhunski klub, ali za nas je London sretan grad. Čekaju nas još dva odlična suparnika. Pirej je uvijek teško gostovanje, a Zagreb novo iskustvo. Trebamo nastupiti sa samopouzdanjem, a tada neće biti problema za nas", rekao je Jerome Boateng, dok je Xabi Alonso slično pričao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema sva tri suparnika trebamo nastupiti sa respektom. Arsenal jako dobro poznajemo kroz brojne susrete zadnjih par godina, a s Realom i Liverpoolom sam igrao protiv Dinama odnosno Olympiacosa. Očekuju nas užarena gostovanja, navijači su tamo posebno emotivni, ali mi smo favoriti ove skupine i napravit ćemo sve da prođemo u nokaut fazu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo