DINAMO ISPAO, MAMIĆ ZADOVOLJAN: / 'Drago mi je što se nismo raspali'

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Poraz od Arsenala na Emiratesu (0:3) značio je i oproštaj od Lige prvaka. utakmica protiv Bayena 9. prosinca u 6. kolu neće imati natjecateljski značaj za Dinamo.

24.11.2015.
23:14
PIXSELL, Luka Stanzl
VOYO logo

"Čestitam Arsenalu na zasluženoj pobjedi, odigrali su jako dobro. Mi smo dobro smo otvorili utakmicu, ali kada je Arsenal "upalio brzinu više" primili smo golove. Iskoristili su našu pogrešku kod prvog gola, gdje smo mi na njihovoj polovici pokušali napraviti neko oduzimanje lopte, nažalost oni su iz toga izašli u kontru, to rade jako dobro. Onda, kod drugog gola dogodila se pogreška Sigalija", rekapitulirao je dojmove Dinamov trener Zoran Mamić.

'Na trenutke imali posjed, glavu i rep'

"Međutim ono što mene može u porazu donekle zadovoljiti je da se momčad nije raspala, pokušavali smo igrati, na momente imali posjed, glavu i rep, ali oni su stvarno prejaki. Junioru to nije prirodna pozicija i nije bio tako defanzivno raspoložen kao u prvoj utakmici, to je bio sigurno jedan od razloga poraza. Özil i Alexis su stvarno svjetski igrači, on u 90. minuti šprinta kao u prvoj, njihova pas igra također je vrhunska", pohvalio je Mamić suparnika i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Privilegija je biti na ovom stadionu i igrati protiv ovakvih protivnika, treba raditi. Mislim da smo ove godine pokazali da možemo nešto bolje, imali smo u nekim utakmicama glavu i rep, ali treba to još bolje."

U Maksimiru se za dva tjedna sprema "oproštaljka" od Lige prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo kakve će biti vremenske prilike, možda ćemo odmah u trening na glavnom terenu da ga izoremo i onemogućimo im pas igru", našalio se na kraju Mamić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

SPEKTAKL NA EMIRATESU: Osjetite dašak atmosfere sraza Arsenala i Dinama

Image

SPEKTAKL NA EMIRATESU: Osjetite dašak atmosfere sraza Arsenala i Dinama

Wenger: Glavno da imamo šansu

Trener Arsenala Arsene Wenger se nakon uvjerljive pobjede već okrenuo odlučujućem dvoboju protiv Olympiacosa u Pireju.

"Bit će to vrlo zanimljiva utakmica, barem imamo šansu. Večeras je Mesut Özil igrao fenomenalno u prvom poluvremenu, vratio mu se osjećaj za gol. Nikad nisam vidio da je toliko u 16-ercu, kao u posljednjih pet, šest utakmica. Dat ćemo sve što imamo da ostanemo u Ligi prvaka", kazao je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo