DEBAKL MEDVEŠČAKA: / Uspjeli su i potpuno razočarati navijače

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

Hokejaši Medveščaka poraženi su u susretu 10. kola KHL lige u Ledenoj dvorani Doma sportova od moskovskog Spartaka 1-7 (1-1, 0-3, 0-3).

17.9.2015.
23:10
Pixsell, Marko Lukunić
VOYO logo

Bio je to najteži poraz 'medvjeda' otkako igraju u KHL ligi. Do ovog ogleda najteži poraz doživjeli su prošle godine na gostovanju kod Metalurga (1-6). Jedan od najtrofejnijih ruskih klubova u Zagreb je doputovao kao posljednja momčad lige, no gosti su u potpunosti nadigrali 'medvjede'. Poraz je u potpunosti razočarao i navijače, koji su mogli samo nijemo pratiti kako slabašna ruska momčad puni mrežu Medvjeda.

Medveščak je poveo golom Patricka Bjorkstranda u drugoj minuti, no potom je uslijedio neočekivani preokret i čak sedam gostujućih golova u nizu. Strijelci su bili Artjom Voronin (17:41), Evgeni Bodorov (20:39, 42:48), Lukas Radil (24:00), Matthew Gilroy (38:17, 52:51) i Igor Radulov (59:30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spartak zbog financijskih problema nije nastupao u KHL ligi u sezoni 2014/15. i danas je gostovao u 'brlogu' prvi put nakon 614 dana. Medvjedi su u premijernoj sezoni KHL-a dvaput igrali sa Spartakom. Crveno-bijeli su odnijeli dva boda iz Ledene nakon raspucavanja kaznenih udaraca, a Medveščak je u uzvratu pokupio sva tri iz Moskve. Medveščak je odlično ušao u sezonu, no sada su zaredali s porazima. Bio je ovo već peti u nizu. Medveščak je sada na 11. mjestu Zapada sa 13 bodova, bod manje od osmog mjesta koje kao posljednje vodi u doigravanje.

Iduću utakmicu Medveščak će imati 19. rujna kada u Ledenoj gostuje SKA, a 21. rujna u Zagreb dolazi Vitjaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo