OPALIO MU 'ZIDARSKU'

DE ROSSI PONOVNO IZNENADIO NOGOMETNI SVIJET: Ovaj put na negativan način i to šamarčinom kakva se rijetko viđa

Roma je jučer na gostovanju kod Genoe odigrala 1-1, a gol su primili iz jedanaesterca kojeg je nesmotreno i pomalo divlje, skrivio Daniele De Rossi.

De Rossi je prije nešto manje od dva tjedna pokazao svoju gospodsku stranu kada je čestitao igračima švedske reprezentacije na plasmanu na Svjetsko prvenstvo i ispričao im se zbog ponašanja nekih od svojih suigrača. Pobrao je tada simpatije cijelog nogometnog svijeta, ali jučer je pokazao drugo lice.

Roma je kod Genoe vodila sa 1-0  golom El Sharawyja iz 59. minute, a samo deset minuta kasnije, najstožu kaznu za domaćine skrivio je De Rossi i to na kakav način. Cijelo je vrijeme vukao Lapadulu da bi mu na kraju opalio šamarčinu!

Sudac ga je ‘nagradio’ crvenim kartonom, De Rossi se kasnije pokušao ispričati za ovaj nesmotren potez preko službenih stranica kluba:

“Strašno mi je žao zbog tog trenutka. Borili smo se i pokušao sam ga blokirat rukom te je završilo kako je završilo, a snimka je stvarno ružna. Ispričavam se suigračima, treneru i navijačima.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr