DARIO, CARE: / Šarić ne posustaje, hrvatski as oduševio u utakmici nadolazećih zvijezda

Image
Foto: GIF/YouTube
18.2.2017.
10:00
GIF/YouTube
VOYO logo

Momčad svijeta, sastavljena od igrača koji igraju svoju prvu i drugu NBA sezonu, slavila je protiv svojih američkih vršnjaka sa 150:141, a Šarić je za 26 minuta na parketu ubacio 17 poena uz odličan šut iz igre (7-10, trice 3-5) uz pet skokova i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konkurenciji za "rookieja" godine

Više od Darija igrao je samo Porzingis, a 22-godišnji Šibenčanin pokazao kako je u sjajnoj formi posljednjih tjedana. U zadnjih šest utakmica je na prosjeku od 19.3 koševa i 7.2 skokova po utakmici. U svojoj "rookie" sezoni postiće 10,8 poena i 5,9 skokova, u najužoj je konkurenciji za titulu novaka godine, pogotovo ako njegov suigrač Joel Embiid, koji sinoć nije nastupio zbog ozljede koljena,ne bude odigrao 70 posto utakmica, koliko je potrebno da uđe u konkurenciju za to prestižno priznanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pobjedi momčadi Svijeta najviše je zabio Kanađanin Jamal Murray, u 36 poena ugradio je čak devet trica te je proglašen najkorisnijim igračem utakmice. Bahamac Buddy Hield dodao je 28 poena i šest skokova. Srpski centar Nikola Jokić bio je blizu "triple-doublea", za 21 minutu imao je 12 poena, 11 skokova i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo