DALIĆ S TRIBINA BODRIO KAUBOJE: / 'Brine me ozljeda Duvnjaka, nadam se da nije ništa ozbiljno'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSEL

Dalić je kazao kako je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar "profesor svog posla" te mu nema potrebe davati bilo kakve savjete.

13.1.2018.
8:49
Slavko Midzor/PIXSEL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić izjavio je kako odličan igra i pobjeda (32-22) hrvatske rukometne reprezentacije protiv reprezentacije Srbije u Splitu, na početku Europskog rukometnog prvenstva, mož biti inspiracija i za hrvatsku nogometnu vrstu koja će ove godine sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Kad vidite ovakvu jednu pravu utakmicu i atmosferu u Spaladium areni u kojoj je odigrana, onda to može svima nama biti još jedan poticaj i dokaz da kroz dobar rad i ambijent možemo jako puno napraviti," rekao je Dalić nakon rukometne utakmice Hrvatska-Srbija koju je promatrao u Spaladium areni s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška s tribina

Dalić planira doći i na duge utakmice hrvatske rukometne reprezentacije na ovom Europskom prvenstvu jer, kako je rekao, naši sportaši iz raznih sportova trebaju davati podršku jedni drugima.

"Trebamo biti zajedno kad igraju primjerice rukometaši, nogometaši i vaterpolisti i dati im poticaja jer mi smo mala nacija koja treba biti zajedno," kazao je Dalić i dodao da se nada kako će hrvatska rukometna reprezentacija na ovom Europskom prvenstvu, kako se izrazio, "otići do kraja," pogotovu pred publikom kao što je bila u Spaladium areni u utakmici protiv reprezentacije Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

VELIKA FOTOGALERIJA S OKRŠAJA HRVATSKE I SRBIJE: Spaladium Arena gorjela, ali jedna je scena postala razlog za brigu

Image

VELIKA FOTOGALERIJA S OKRŠAJA HRVATSKE I SRBIJE: Spaladium Arena gorjela, ali jedna je scena postala razlog za brigu

Ozljeda Duvnjaka

"Ozljeda Domagoja Duvnjaka možda nas je sve zabrinula, ali nadam se da nije ništa ozbiljno," rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit ima li kao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije neki sportski savjet našoj rukometnoj reprezentaciji u predstojećim utakmicama na Europskom prvenstvu, Dalić je kazao kako je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar "profesor svog posla" te mu nema potrebe davati bilo kakve savjete.

"Ja sam došao u Split da nešto malo naučim od Červara jer je on iskusan strateg koji je prošao puno velikih takmičenja i ja mogu samo naučiti nešto od njega," poručio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo