'DAJTE MU SVE ŠTO JE POTREBNO ZA NORMALAN ŽIVOT': / Bilićev gazda odlučio pomoći beskućniku heroju

Image
Foto: AFP/Screenshot
Image
Foto: AFP/Screenshot

Tragedija u Manchesteru u kojoj je na koncertu Ariane Grande nakon napada bombaša samoubojice poginulo 22 ljudi, ujedinila je Veliku Britaniju.

24.5.2017.
17:13
AFP/Screenshot
VOYO logo

"Zato što sam beskućnik ne znači da nemam srca i da nisam čovjek. Instinktivno sam pomogao, bilo je puno djece prekriveno krvlju, plakala su i vrištala. Izvlačio sam čavle iz njihovih ruku, jednoj curici vadio ih i iz lica. Da nisam pomogao, da samo otišao i ostavio tu djecu, ne bih mogao živjeti sa sobom" , kazao je Jones.

Image
POTRESNO SVJEDOČENJE BESKUĆNIKA KOJI JE PRVI PRISKOČIO U POMOĆ RANJENOJ DJECI: /

'Iz lica smo im izvlačili čavle i komadiće stakla'

Reagirali iz West Hama

Njegov čin postao je jedna od najvećih priča dana u Velikoj Britaniji. West Ham Slavena Bilića krenuo je u akciju kako bi pronašli Jonesa i pomogli mu da sredi svoj život. Akciju je predvodio Dave Sullivan, sin suvlasnika "čekićara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponašli ga i nude mu pomoć

Nakon kraće potrage Steve Jones je pronađen, a David Sullivan i njegov sin žele mu platiti šestomjesečnu najamninu stana i omogućiti priliku da se zaposli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dave i ja smo jako impresionirani hrabrošću koju je Steve pokazao, kao i hrabrošću svih onih koji su požurili u pomoć. Manchester je pokazao kako ima hrabre ljude. Steve je jedan od onih koji nisu mislili da sebe u tom užasnom trenutku, nego su pomogli ozlijeđenima", rekao je David Sullivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz West Hama će Steveu pomoći preko udruge koja se brine o beskućnicima.

"U kontaktu smo sa nekoliko udruga iz Manchestera, poslat ćemo im koliko god treba novca za normalan i dostojanstven život. Steve zaslužuje šansu kako bi poboljšao svoj život nakon ovog nesebičnog djela", kazao je Bilićev gazda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo