DA JE IMA, ZIDANE BI ČUPAO KOSU: / Ovo su sve ozljede Luke Modrića

Image
Foto: Screenshot: You Tube
23.1.2017.
13:04
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Prva prognoza, od mjesec dana stanke, u očaj je bacila Realovog trenera Zinedinea Zidanea, koji bi,da je ima, čupao kosu zbog ozljeda Modrića, stožernog igrača u veznom redu "kraljevskog kluba".

Goal je izbrojao sve Modrićeve zdravstvene probleme otkako je 2008. godine iz Dinama prešao u Tottenham, ukupno je 11 puta morao pauzirati zbog ozljeda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeđivao bedreni mišić i koljeno

Prvi put, u studenom 2008. godine morao je, zbog iste ozljede koju ima i sad, one bedrenog mišića, pauzirati tri tjedna. Nakon toga je iste sezone lakše ozlijedio i koljeno, a na terenu ga Harry Redknapp nije imao tek desetak dana.

U rujnu 2009. godine zadobio je jednu od najtežih ozljeda u karijeri, kad je slomio fibulu, kost potkoljenice. Zbog toga nije igrao tri mjeseca, vratio se tek u prosincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom sezone 2010/11 uslijedili su novi problemi s bedrenim mišićem, najčešćom ozljedom nogometaša, a potom je u prvoj utakmici nakon dvotjedne pauze ozlijedio i potkoljenicu.

Zatim je u veljači 2011. operirao slijepo crijevo zbog koje nije igrao ni za Hrvatsku protiv Češke, pauziravši oko tri tjedna. Početkom 2012. stradao mu je opet bedreni mišić, ponovno je preskočio nešto manje od mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedila je ozljeda koja je "sledila" hrvatske navijače. Luka je u dvoboju protiv Italije na San Siru, u studenom 2014, osjetio bol u nozi. No, nakon toga je odradio još jedan dulji sprint i nakon toga pogoršao ozljedu. Otkinulo mu se hvatište mišića natkoljenice, usloijedila je pauza od četiri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na teren se vratio tek u ožujku 2015. u utakmici protiv Schalkea, no na terenu je proveo tek nešto više od mjesec dana, jer je u travnju načeo ligamente koljena, također protiv Malage i zaključio sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Euru u Francuskoj u lipnju prošle godine, ozlijedio je aduktor u drugoj utakmici, onoj protiv Češke. Modrić nije igrao protiv Španjolaca, ali je zaigrao u osmini finala protiv Portugala.

Do početka nove sezone, uspio je sanirati ozljedu, ali je "zbog istrošenosti hrskavice" u listopadu 2016. operirao koljeno i vratio se nakon mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad mora pauzirati mjesec dana, a Sevilla, Barcelona prijete Realu koji je u siječnju doživio dva uzastopna poraza, protiv Seville i Celte.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo