ČUDESNE PROGNOZE ZA 2018. GODINU: / 'Hrvatska će osvojiti Svjetsko prvenstvo, a Messi napustiti Barcu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U njegovim ludim prognozama našao se i Lionel Messi za kojeg predviđa da će za 700 milijuna eura krenuti Neymarovim stopama.

29.12.2017.
12:01
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ova godina donijela je mnoga iznenađenja u svijetu nogometa. Toronto je postao prvi kanadski klub koji je osvojio MLS ligu, Italija nije izborila nastup na Svjetskom prvenstvu po prvi put od 1958., dok je Neymar prešao iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 milijuna eura. Tim riječima započinje tekst kanadskog novinara Johna Molinara na portalu Sportsnet prije nego što je trenutno s prognozama za 2018. godinu. A ona bi prema njemu trebala biti posebna za Hrvatsku.

Vatreni prvi na svijetu

"Otkako je 1930. održano prvo Svjetsko prvenstvo osvojilo ga je osam zemalja. Hrvatska će biti deveta. Oduševit će na terenima u Rusiji i na taj će način opravdati dugogodišnji epitet skrivenog favorita", prognozira Kanađanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njegovim ludim prognozama našao se i Lionel Messi za kojeg predviđa da će za 700 milijuna eura krenuti Neymarovim stopama. Osim toga predviđa treću uzastopnu krunu Reala Madrida u Ligi prvaka, što nitko nije napravio u najboljem klupskom natjecanju na svijetu od Bayerna 1974-1976. Također, istaknuo je da će Manchester City završiti sezonu bez poraza kao i to da će Toronto osvojiti CONCACAF-ovu Ligu prvaka i postati prvi klub iz MLS-a kojem će to poći za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo