OSVETA ZA POGBU?

CRVENI VRAGOVI UZVRAĆAJU UDARAC: Mourinho krade Juventusu čudo od djeteta?

Juventus je 2012. godine napravio nogometni potez stoljeća. Iz Manchester Uniteda bez odštete je doveo mladog francuskog talenta Paula Pogbu.

U sljedeće četiri godine veznjak je izrastao u jednog od najpoželjnijih nogometaša na svijetu pa ga je engleski velikan ovog ljeta odlučio vratiti. Cijena transfera bila je rekordno visoka. Jose Mourinho natjerao je vlasnike kluba da izdvoje ogromnih 110 milijuna eura na Pogbu.

Sada pak u Unitedu planiraju osvetu Juventusu. Cipranin Grigoris Kastanos (18) stigao je u redove talijanskih prvaka prije dvije godine da bi ove sezone bio uvršten u prvu momčad. Riječ je o igraču koji je sa 17 godina zaigrao za seniorsku reprezentaciju i za kojim luduje dosta klubova. Juventus mu stoga nudi novi ugovor i kojem bi ugradio otkupnu klauzulu višu od 20 milijuna eura. Razlog tomu je što se u Torinu boje da bi kao slobodan igrač mogao otići u Englesku.

Everton mu je navodno već ponudio unosan ugovor, ali kako se čini Cipranin želi igrati u većem klubu. Upravo se tu pojavio United, a to bi im bila savršna prilika da se osvete Juventusu zbog Pogbe.

Aktualni ugovor Cipraninu vrijedi do kraja sezone, a novi još nije prihvatio. Središnji veznjak u Juventusu je zamišljen kao nasljednik velikog Andrea Pirla.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr