CRO COP OTKRIO VELIKE PLANOVE: / Evo protiv koga se želi ponovno boriti

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Iako će u rujnu proslaviti 41. rođendan, hrvatski majstor mješovitih borilačkih vještina (MMA) Mirko Filipović ne posustaje.

17.6.2015.
10:37
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

Prije dva je mjeseca u Krakowu uzvratio Gabrielu Gonzagi za najteži poraz u karijeri, a sada slaže nove planove u kojima se nalazi još nekoliko revanša.

"Pobjeda protiv Gabriela me učinila iznimno sretnim. Dokle god me borbe u UFC-u budu radovale, nadam se da ću nastaviti s time. No, nema jamstava, ovo je MMA. Svi su gladni, svi ti žele skinuti glavu. Bit ću spreman, a čak i ako ne uspijem, znat ću da sam pokušao. Moji će navijači reći: 'Ovo je čovjek koji je imao sjajnu karijeru u Prideu, sjajnu karijeru u K-1. Nije uspio u UFC-u, ali je pokušao.' To je važno i na taj način odgajam svoju djecu", istaknuo je Filipović u intevjuu za magazin Fighters Only.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barnett nije u planu

Na pitanje želi li se ponovno naći u kavezu sa svim svojim bivšim suparnicima koji su još uvijek aktivni, Cro Cop je odgovorio:

"S nekima da, s nekima ne. S Joshom Barnettom se definitivno neću boriti. Triput smo se borili i pobijedio sam ga dva puta. Tehnički je to bilo tri puta, ali bilo bi nekorektno da računam prvu pobjedu. Josh je nakon 30 sekundi ozlijedio rame. Ja sam proglašen pobjednikom, ali to nije bila pobjeda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je riječ o onima protiv kojih bi se volio ponovno boriti, Mirko je istaknuo:

"Nogueira je definitivno tu, Roy Nelson je definitivno tu, kao i neki drugi borci. Junior dos Santos, a možda i Overeem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo