CRO COP OGORČEN ZBOG KAOSA OKO TURSKOG PREDSJEDNIKA: / 'Kad Kolinda ovako nešto doživi, dajem ruku u vatru'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dolazak turskog predsjednika Tayyipa Erdogana u Zagreb izazvao je blokadu grada, što je uznemirilo građane koji su zbog toga morali smišljati načine kako što bezbolnije doći i otići s posla.

26.4.2016.
19:11
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Blokada zagrebačkih prometnica nije se svidjela ni proslavljenom hrvatskom borcu MirkuFilipoviću pa je i on poput mnogih ostavio svoj komentar na posjet prvog čovjeka Turske.

Sve njemu u čast

"Volio bih znati što je Erdogan mislio dok se vozio od zračne luke prema centru Zagreba i dok je gledao potpuno praznu cestu po kojoj ga voze i policajce koji od sinoć stoje na trasi kojom prolazi, a sve njemu u čast", zapitao se Filipović putem Facebooka pa je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih znati kome je uopće palo na pamet blokirati cijeli grad, napraviti kaos i potpuno nepotrebno maltretirati stanovnike Zagreba i to samo radi dolaska jednog stranog državnika. Potpuno nepotrebno i potpuno zastario način osiguranja i preskup uz sve to. Ali neka vidi raja demonstraciju sile, a neka se malo Erdoganu digne perje. Blokirati potpuno trasu prolaska, toliku policiju izvući nepotrebno na cestu i maltretirati svoje sugrađane dragi 'experti' iz MUP-a se jednostavno ne radi", poručio je, među ostalim, Filipović. Njegov cijeli post pročitajte ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo