VATRENI SE NALJUTIO NA PRIČE O BOJKOTU: / To je bezobrazno i jako nisko!

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

"Nakon prošla dva kiksa imamo dosta toga za vratiti navijačima, ali i sebi samima, trebamo uzeti tih šest bodova i čekati", priznao je hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

6.10.2015.
19:25
PIXSELL, Sanjin Strukić
VOYO logo

"Ne znam kad smo zadnji put odigrali tri loše utakmice, a i nemamo izbora. Najjači smo kad treba zapeti, nažalost uvijek se dovedemo u tu situaciju" rekao je Ćorluka, te se u razgovor za Goalosvrnuo na priče da su bojkotirali izbornika Niku Kovača.

"Nijedan izbornik nije bio bojkotiran od strane igrača. Ako su bile neke druge igre, neki drugi problemi, to ne treba svaljivati na igrače. Treba nas se prozivati za lošu igru, ali ne za bojkot. To je bezobrazno i jako nisko", smatra Ćorluka koji se nije čuo s bivšim izbornikom od smjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mogao izbjeći pitanje o navijačima, bojkotu i praznom stadionu.

"Nikad nije ugodno igrati pred praznim tribinama, ali kako je Kramarić rekao, naviknuti smo na to ovdje, prilagodit ćemo se. Žalosti nas to, u Rusiji na minus 20 dođu ljudi gledati utakmicu. Ne mogu tražiti podršku od navijača, navijači imaju svoje stajalište, neka bojkotiraju oni koji to žele, tu ništa ne možemo, a oni koji žele pratiti, pokušat ćemo ih zaintrigirati opet za reprezentaciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo