Neka bojkotira tko želi!

VATRENI SE NALJUTIO NA PRIČE O BOJKOTU: To je bezobrazno i jako nisko!

“Nakon prošla dva kiksa imamo dosta toga za vratiti navijačima, ali i sebi samima, trebamo uzeti tih šest bodova i čekati”, priznao je hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

“Ne znam kad smo zadnji put odigrali tri loše utakmice, a i nemamo izbora. Najjači smo kad treba zapeti, nažalost uvijek se dovedemo u tu situaciju” rekao je Ćorluka, te se u razgovor za Goal osvrnuo na priče da su bojkotirali izbornika Niku Kovača.

“Nijedan izbornik nije bio bojkotiran od strane igrača. Ako su bile neke druge igre, neki drugi problemi, to ne treba svaljivati na igrače. Treba nas se prozivati za lošu igru, ali ne za bojkot. To je bezobrazno i jako nisko”, smatra Ćorluka koji se nije čuo s bivšim izbornikom od smjene.

Nije mogao izbjeći pitanje o navijačima, bojkotu i praznom stadionu.

“Nikad nije ugodno igrati pred praznim tribinama, ali kako je Kramarić rekao, naviknuti smo na to ovdje, prilagodit ćemo se. Žalosti nas to, u Rusiji na minus 20 dođu ljudi gledati utakmicu. Ne mogu tražiti podršku od navijača, navijači imaju svoje stajalište, neka bojkotiraju oni koji to žele, tu ništa ne možemo, a oni koji žele pratiti, pokušat ćemo ih zaintrigirati opet za reprezentaciju.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr