ČILIĆEVE SUZE IZ FINALA WIMBLEDONA OBIŠLE SVIJET: / Hrvatski tenisač otkrio zašto je pred svima briznuo u plač

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisač Marin Čilić progovorio je poslije poraza u finalu Wimbleona od Rogera Federa o problemima koje je imao tijekom meča.

16.7.2017.
19:56
AFP
VOYO logo

Čilić se u jednom trenutku slomio te se rasplakao na klupi. Publika je ostala zbunjena, ali na kraju se ispostavilo da ga muči žulj na lijevom stopalu.

Image
ROGER FEDERER UNIŠTIO NEMOĆNOG MARINA ČILIĆA: /

Veliki Švicarac osmi put osvojio Wimbledon, Hrvat je plakao zbog bolova

Image
ROGER FEDERER UNIŠTIO NEMOĆNOG MARINA ČILIĆA: /

Veliki Švicarac osmi put osvojio Wimbledon, Hrvat je plakao zbog bolova

"Imam jako gadan žulj. Čak sam ga i protiv Querreyja u polufinalu osjećao. Nije prestajalo curiti iz njega. Ovim putem želim zahvaliti fizioterapeutima na pomoći. Posljednjih 30 sati bili su cijelo vrijeme uz mene. Napravili su sve što su mogli, ali nažalost i dalje sam osjećao bol", rekao je Čilić poslije meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki put kad sam morao brže odigrati bilo je bolno. Očito me je to emocionalno uzdrmalo jer sam znao koliko sam se pripremao posljednjih mjeseci. Bilo mi je teško i zbog mog tima. Toliko su puno toga napravili za mene. Samo sam mislio o tome kako nema sreće. Htio sam dati sve od sebe...", kazao je Čilić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je prokomentirao suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam razočaran što ne mogu dati sve od sebe na terenu i igrati najbolje što mogu, posebno u ovakvom trenutku i na ovako velikom meću. Bilo mi se jako teško nositi s time. Nije me toliko boljelo da sam zbog toga plakao nego zbog osjećaja da ne mogu dati sve od sebe", završio je.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za HRT također je progovorio o teškim trenucima.

"Tijekom meča s Querreyem u polufinalu osjetio sam bol u nozi. Nisam uzimao nikakve pauze za medical da zovem doktora na teren. Nakon meča i nije tako loše izgledalo. Doktori i fizioterapeuti su mi pomogli da to saniram na najbolji mogući način, ali ujutro kad sam se probudio bol je bila velika. Stvorilo se dosta krvi u tom dijelu ispod palca u lijevom stopalu. Jučer cijeli dan smo to pokušavali riješiti. Danas sam dobio i injekciju anestetika, ali nažalost na tom mjestu ima dosta debele kože i nije uspjelo potpuno blokirati bol. Tijekom cijelog meča imao sam problema s malo čvršćim dodirom lijeve noge od pod", kazao je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo su mi kulminirali osjećaji tijekom meča jer znam koliko sam truda uložio da dođem do ovog nivoa. Mislim da sam uspio napraviti sve u mojoj moći da igram najbolji mogući tenis u ovom trenutku. Osjećaji su jednostavno prevladali. U svakom slučaju želim čestitati Rogeru. Ovo je nevjerojatno postignuće za njega. Ne gledajući današnji meč on je stigao do finala bez izgubljenog seta i želim mu čestitati na svaki mogući način", rekao je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim li se u budućnosti kao broj jedan? "To je jedan proces kojemu težim. Mislim da sam na odličnom putu. Ovaj turnir mi može pokazati da imam puno veću vjeru u taj svoj cilj. Znam da me u narednih 12 mjeseci čeka dosta mukotrpnog rada, ali siguran sam da mogu svoju igru podići za jedan ili čak dva nivoa. Siguran sam da mogu izazvati najbolje na svijetu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo