ČILIĆ ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM: / 'Navijači su bili odlični, a ne znam hoću li igrati parove'

Image

Hrvatski tenisač Marin Čilić pobjedom nad Lucasom Pouilleom 6-1, 7-6 (4), 2-6, 6-2 osigurao je izjednačenje Hrvatskoj protiv Francuske prvog dana polufinala Davis Cupa.

16.9.2016.
20:34
VOYO logo

ČILIĆ UZVRATIO UDARAC FRANCUZIMA: Hrvatski broj jedan osigurao izjednačenje, slijedi uzbudljiv vikend

Image
ČILIĆ UZVRATIO UDARAC FRANCUZIMA: /

Hrvatski broj jedan osigurao izjednačenje, slijedi uzbudljiv vikend

Image
ČILIĆ UZVRATIO UDARAC FRANCUZIMA: /

Hrvatski broj jedan osigurao izjednačenje, slijedi uzbudljiv vikend

"Igralo se visokim intenzitetom. Bio sam odličan prva sva seta. Šteta što sam propustio prilike u drugom. Poslije sam se odlučio primiriti i vratiti u ritam. U trećem sam setu osjetio mali pad, ali sam se vratio", kazao je Čilić za HRT. U tom setu tražio je hrvatski tenisač pauzu kako bi mu fizioterapeut ukazao pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Ništa ozbiljno. Osjetio sam zadnju ložu i izgubio povjerenje u nogu pa se nisam na nju maksimalno naslanjao. Zbog toga se nisam mogao opustiti", rekao je Čilić, koji je imao veliku podršku publike u Zadru.

"Bili su fenomenalni. Hvala svima koji su bili ovdje. Nije im bilo lagano izdržati cijeli dan tenisa. Koristio sam publiku i pokušao ih dizati. Napravili su fantastičnu atmosferu", poručio je tenisač te je rekao kako su očekivali ovakav rezultat poslije prvog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Krajan o prvom danu

"Išli smo na to da Borna odigra prvi meč jer nije bio siguran u kakvom je fizičkom stanju. Gasquet je stvarno iskusan i vidjelo se da će biti težak meč za Bornu", pojasnio je Čilić.

"U kakvom sam stanju? Ja sam fizički koliko toliko OK", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik ŽeljkoKrajan prokomentirao je prvi dan Davis Cupa.

Image
Image

"Borna nije imao šansi. Nije dugo vremena igrao. Bio je ozlijeđen mjesec dana. Za ovakav tenis važno je igrati cijelo vrijeme. Riskirali smo kako bi vidjeli u kakvom je stanju u slučaju dam mora igrati u nedjelju", kazao je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Poslije njega naš vođa je morao uzvratiti. Igrao je nevjerojatno od samog početka. Vrućina u dvorani, publika i pritisak malo su utjecali na njega u trećem setu, ali je u četvrtom pokazao koliko je dobar", završio je Krajan.

Za subotnji dvoboj parova Krajan je nominirao Ivana Dodiga i Marina Draganju, ali je prilično izvjesno da će se Dodigu pridružiti Marin Čilić, kao što je to bio slučaj i u dvoboju s Amerikancima u Portlandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ću sutra ujutro kakva će biti situacija, hoću li biti sposoban igrati parove. Vidjet ćemo što je najbolje za momčad, koji su nam najbolji izgledi za osvajanje tri boda. Ljudi možda nisu svjesni toga, ali Francuzi imaju odličan par, sjajno igraju", kazao je Marin, a izbornik Krajan istaknuo da je dobro što Čilić nije morao igrati pet setova, ako će i u subotu biti u akciji.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo