CICO BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Nisam zadovoljan, ovo nije Dinamo, napadači nisu na razini, trebamo egzekutora'

Image
Image

Modri su izvukli bod u sudačkoj nadoknadi u susretu protiv Slaven Belupa u sklopu 3. kola HNL-a.

29.7.2016.
23:09
VOYO logo

Trener Dinama Zlatko Kranjčar nije bio zadovolojan nakon loše predstave njegovih nogometaša u prvenstvenoj utkamicu protiv Slaven Belupa na Maksimiru.

"Slaven je odigrao jako dobru utakmicu, mi nismo bili na visini koju sam očekivao. Moram reći da sam prije utakmice upozoravao da su ove utakmice opasne i bez obzira na to što smo odmarali neke igrače sam očekivao više od onih koji su igrali. Imali smo ritam igre, ali smo bili prespori što je Belupo odlično koristio te stvarao nam opasne situacije iz kontri", rekao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUDNICA NA MAKSIMIRU: /

Mamić s tribine gledao kako se Dinamo spašava od sramotnog poraza u posljednjoj minuti

Ljut na napadače

"Rezultat je za nas, na kraju svega, ipak dobar jer smo zabili gol na samom kraju. Ipak, ukupno gledano ne mogu biti zadovoljan jer nismo bili na visini na kakvoj Dinamo treba biti. Moram reći da napadači nisu bili na razini. Od njih sam prvih tražio agresivnost… Iako, da je Fernandes zabio onog zicera s početka utakmice vjerojatno bi gledali drugačiju utakmicu. Ponavljam, nemamo egzekutora, ali radimo na treningu upravo na tome i vjerujem da ćemo već sutra nakon analize biti bolji", poručio je trener Dinama.

Modri su na odmoru napravili dvije izmjene i u nastavku bili bolji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morali smo nešto promijeniti jer je bilo jasno da nismo na razini. Mislim da smo mi imali nekoliko lijepih šansi, njihov golman je par puta jako lijepo reagirao", rekao je Kranjčar pa se osvrnuo na igru veznih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam neki dan rekao da se Antolić puno troši jer nema puno pomoći drugih u veznom redu pa se zbog toga čini kao da griješi, ali on odradi kvalitetno što se traži od njega. Od Ćorića sam tražio da potvrdi kvalitetnu igru iz prošle utakmice, ne može se reći da se nije trudio, ali nije bio na toj razini. Ipak, ne zabrinjava me to jer Ante je mlad igrač i to je normalno", izjavio je pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Često se nakon europske utakmice ima dosta problema u domaćem prvenstvu i nije to ništa tako neobično".

Modri u nedjelju oko 19.30 kreću na put prema Tbilisiju gdje ih u utorak čeka utakmica 3.pretkola Lige prvaka protiv FC Dinamo Tbilisija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo