ČETIRI HRVATSKA ASA U VESZPREMU: / Kopljar postaje suigrač Sulića, Alilovića i Sliškovića

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Rukometni klub Barcelona raskinuo je ugovor s hrvatskim reprezentativcem Markom Kopljarom koji će karijeru nastaviti u mađarskom Veszpremu, objavila su dva kluba na svojim internetskim stranicama.

20.6.2016.
7:30
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Kopljar, 30-godišnji desni vanjski igrač, došao je u Barcelonu prošlo ljeto iz francuskog PSG-a te je imao ugovor do 30.lipnja 2018. godine.

Raskinuli ugovor dvije godine ranije

Katalonski klub je raskinuo ugovor dvije godine prije njegovog isteka ne navodeći razlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je u španjolskom prvenstvu odigrao 21 utakmicu i zabio 45 golova dok je u Ligi prvaka sudjelovao u 13 susreta zabivši 12 pogodaka. Tijekom jednogodišnjeg boravka u Barceloni osvojio je pet titula, a izostao je jedino naslov prvaka Europe budući da je u četvrtfinalu Lige prvaka bio bolji njemački Kiel.

Španjolska novinska agencija EFE piše kako Kopljar nije imao briljantnu sezonu te da se nije prilagodio sustavu trenera Xavi Pascuala. U veljači je pak ozlijedio lijevo koljeno te je bio izvan parketa šest tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veszprem izgubio u finalu LP

Veszprem, koji je ove sezone poražen u finalu Lige prvaka od poljskog Kielcea, potpisao je ugovor s Kopljarom na dvije godine. "Marko je došao sretan, nalazi se u naponu snage te najboljim godinama", izjavio je sportski direktor Veszprema Nikola Eklemović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopljar će ondje igrati s trojicom Hrvata - Ivanom Sliškovićem, Mirkom Alilovićem i Renatom Sulićem. Sulić je uzeo mađarsko državljanstvo, izvijestio je klub. Mađarska momčad će iduće sezone na poziciji desnog vanjskog imati Kopljara, Laszla Nagya i Gabora Ancsina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo